Koti Uutisia Pohjoismaat Norjan tiedustelupalvelu yrittää vaikuttaa Ruotsin vaaleihin – vainoaa rahan lahjoittajia

Norjan tiedustelupalvelu yrittää vaikuttaa Ruotsin vaaleihin – vainoaa rahan lahjoittajia

3

Frihetskampin toimitus ja Pohjoismainen Vastarintaliike saivat äskettäin tietoonsa, että norjalaisviranomaiset yrittävät vaikuttaa Ruotsin vaaleihin. Tämän he tekevät sabotoimalla Ruotsin poliittista oppositiota – Pohjoismaista Vastarintaliikettä.

Norjalaisviranomaisten toiminta on seurausta Vastarintaliikkeen menestyksekkäälle kampanjalle pankkeja vastaan Ruotsissa sekä suurelle määrälle rahalahjoituksia liikkeelle. Vastarintaliike keräsi Ruotsissa rahaa pystyäkseen punnitsemaan juridisesti, ovatko viime aikojen pankkivainot todella laillisia. Myös Frihetskamp mainitsi keräyksestä, ja norjalaiset lahjoittivatkin merkittäviä summia kampanjaan.

Tietojen mukaan kampanjaan lahjoittaneiden norjalaisten kotiovien taakse on jälkeenpäin ilmestynyt turvallisuuspoliisi PST:n työntekijöitä kyselemään kysymyksiä ja painostamaan. Vierailujen tarkoituksena on ilmiselvästi pelotella ihmisiä olla lahjoittamatta järjestölle enempää rahaa ja sitä kautta sabotoida syksyn eduskuntavaaleihin osallistuvaa rekisteröityä puoluetta.

Norjalaisviranomaisten toiminta saa väitteet Venäjän sekaantumisesta Euroopan vaaleihin kalpenemaan rinnallaan sekä osoittaa, että Norjan turvallisuuspoliisi yrittää aktiivisesti vaikuttaa Ruotsin eduskuntavaaleihin. Tapahtumat osoittavat myös norjalaisilla ja muilla pohjoismaisilla pankeilla olevan poliittinen agenda, jonka mukaisesti he vaihtavat tietoa turvallisuuspalveluiden kanssa työskennelläkseen Pohjolan poliittista oppositiota, erityisesti Pohjoismaista Vastarintaliikettä vastaan.

Tapahtumat osoittavat Pohjolan kehityksen suunnan olevan pelottava ja meidän olevan matkalla kohti yhä totalitaarisempaa ja sortavampaa hallintoa – hallintoa, jossa yksityiset ja valtiolliset toimijat tekevät aktiivista työtä tukahduttaakseen todellisen poliittisen opposition. Ehkä kaikkein tärkeimpänä tämä kehitys osoittaa, kuinka tärkeää Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen toiminta on ja kuinka tärkeää juuri SINUN osallistumisesi taisteluumme on.

Voimme nyt paljastaa, että Vastarintaliikkeellä on Norjassa asianajaja, joka tutkii, onko pankeilla lainsäädäntö puolellaan heidän kieltäytyessään avaamasta tiliä liikkeelle Norjassa. Viimeistä sanaa ei ole sanottu.

Haakon Forwald

Lähde: Nordfront

3 KOMMENTIT

  1. No huh huh! DDR:n keinovalikoima täysin käytössä. Saa nähdä, milloin paljastuu vilppi äänten laskennassa. Kaikki muut keinot vaikuttaa vaalitulokseen ovat käytössä. Uudelleenkoulutuskeskuksia DDR:n malliin odotellessa.

  2. Aikamoista. Tosin yhtälailla Suomessa on vaalivilppiä ja painostamista että saadaan toivotut tulokset. Globalistipankit ovat täysin roistopankkeja.

  3. Norjasta on tullut totaalisairas yhteiskunta. Kaukana siitä vaatimattomien mukavien ja karskien viikinkien maasta millaisena sen opin 80-luvulla tuntemaan. Mutta heitäkin siellä vielä on ja heissä on tulevaisuus. He ovat niitä jotka perustivat Frihetskampin ja jotka sitä tukevat ja rahoittavat. Ja joita Politiets sikkerhetstjeneste (PST) vainoaa.

Comments are closed.