Koti Uutisia Norjan suojelupoliisia eivät kiinnosta Israel-vapaaehtoiset

Norjan suojelupoliisia eivät kiinnosta Israel-vapaaehtoiset

3

UK_Israel-vapaaehtoiset_ei_kiinnosta_Norjaa

Norjasta lähti viime vuonna 53 ihmistä vapaaehtoisiksi Israelin armeijaan palvellakseen sotilasmahtia, joka on vastuussa mittavista sotarikoksista miehitetyllä maalla. Vapaaehtoistyötä organisoi Sheruit Le’Israel -virasto (Sar-El). Viraston johtajan Torger Dahlin mukaan ainakin 40 henkeä olisi lähdössä Norjasta vapaaehtoisiksi tämän vuoden lokakuussa.

Norjan turvallisuuspalvelu PST:n neuvonantaja Martin Bernsen kommentoi, että PST:n tehtävä on “torjua terrorismia Norjassa” ja ettei Israeliin lähteviä vapaaehtoisia voi rinnastaa Syyriaan matkustaviin ääri-islamisteihin.

Lähteet: Nordfront.net, ABC Nyheter

3 KOMMENTIT

  1. Suomestakin luikertelee aina silloin tällöin joitain rottia IDF:n palvelukseen.

  2. Ei voi rinnastaa ääri-islamisteihin? Jonkinlaista radikalismia kait se sitten tämä on, ellei sitten eläkkeen perässä juosta. Breivik… Naapurissa asui reilu 10 vuotta sitten eräs mies, joka oli käynyt Ranskan muukalaislegioonassa 15 vuoden palveluksen. Ranska valtio eläkkeen hänelle maksoi. Nyt en tältä istumalta muista sitä IDF:n yksikköä, johon pääsi sisään ulkomaalaisena vapaaehtoisena heittämällä sisään. Sinne on muutama suomalainenkin mennyt. Ei ole virallisesti taisteluyksikkö, vaan vastaa huollosta ja aseteknologiasta. Sinänsä hauskaa, vaikka Syyriassa kuolikin vuosi sitten(?) “suomalaistaustainen” mies, ei ole voitu todistaa kuoliko mies taistelutoimissa. On sinne menty taisteluissa haavoittuneita paikaamaankin nimittäin.

  3. Nähtiinpähän tämä korruptio jo kyseisessä maassa aikasemminkin, kun tapaus “breivik” kävi toteen.

Comments are closed.