Koti Uutisia Pohjoismaat Norjan poliisi etsii “ruotsalaista” epäiltynä murhasta

Norjan poliisi etsii “ruotsalaista” epäiltynä murhasta

6

Norjan poliisi on kansainvälisesti etsintäkuuluttanut rotumuukalaisen, jolla on Ruotsin kansalaisuus. Etsitty on 20-vuotias Makaveli Lindén. Hänen epäillään murhanneen 24-vuotiaan Heikki Bjørklund Paltton, jonka ruumis löytyi hänen asunnostaan Oslon Majorstuenistä maanantaina. Poliisin mukaan Paltto oli puukotettu hengiltä.

Murhan epäillään tapahtuneen maanantaina aamupäivällä. Samoihin aikoihin tapahtui murhapaikan läheisyydessä ryöstö, ja poliisi epäilee ryöstäjän olevan Paltton murhaaja. Pian murhatutkinnan alettua Norjan poliisi julkaisi epäillyn nimen ja kuvan. He pyytävät yleisöltä havaintoja hänen mahdollisesta sijainnistaan. Lindén on tuomittu Ruotsissa useista rikoksista.

– Jos joku Norjassa tai Ruotsissa tietää, missä hän on tällä hetkellä, pyydämme heitä ottamaan yhteyttä poliisiin mahdollisimman pian, kertoo Grete Metlid Norjan poliisista.

Norjan poliisi epäilee Lindénin paenneen Ruotsiin.

Lähde: Nordfront

6 KOMMENTIT

  1. Kuinka minä muistan matkoiltani ruotsalaiset vaalea ihoisina ja -hiuksisina. Taidan muistaa väärin.

    • Otsonikerroksen ohentuma pohjoisnavan yläpuolella laskee liikaa ultraviolettia läpi ja aiheuttaa pigmenttimuunnoksia. Invandring spelar ingen roll här…

  2. Ilta-Sanomat tässä jokin aika sitten uutisoi että paikkakuntalainen mies tuomittiin Hämeenlinnassa kikkelin esittelystä paikallisessa keskussairaalassa.

Comments are closed.