Koti Uutisia Norjalaisvanhus: Oslo oli turvallisempi Saksan miehityksen aikana

Norjalaisvanhus: Oslo oli turvallisempi Saksan miehityksen aikana

5

90-vuotias oslolaisnainen ryöstettiin lokakuussa viidennen kerran sitten vuosituhannen vaihteen. Nyt hän ei tunne oloaan enää turvalliseksi kotikaupungissaan, toisin kuin miehityksen aikana 1940-luvulla.

90-vuotias Randi Danielsen ehti tuskin lähteä asunnostaan aamulla 17. lokakuuta, kun hän törmäsi kahteen ryöstäjään, jotka aikoivat varastaa hänen käsilaukkunsa. Koska hänen poikansa oli sanonut hänelle, etteivät arvotavarat ole tällaisissa tilanteissa yhtä tärkeitä kuin hänen vahingoittumattomuutensa, hän luopui laukustaan. Kun laukku myöhemmin saatiin takaisin, ryöstäjät olivat tyhjentäneet sen rahoista.

Tämä oli viides kerta, kun Danielsen ryöstettiin Oslossa sitten 2000-luvun alun. Nyt hän ei tunne oloaan enää turvalliseksi Norjan pääkaupungissa. “En uskalla enää lähteä ulos pimeän saavuttua, ja minusta on tullut yleisesti ottaen valppaampi, kun kävelen kadulla”, hän kertoi norjalaislehti Verdens Gangille.

Danielsen kertoi myös lehdelle, että hänestä Oslo oli paljon turvallisempi kaupunki Saksan miehityksen alla 1940-luvulla. “En ollut yhtä peloissani kuin nyt mennessäni ulos silloin, kun koko Norja oli pimennossa ja kun saksalaiset olivat maassa”, hän kertoi.

Poliisi on ottanut kiinni 49-vuotiaan somalialaistaustaisen Norjan kansalaisen Randi Danielseniin kohdistuneesta viimeisimmästä ryöstöstä. Hänet on myös aiemmin tuomittu useaan otteeseen. Toisenkin tekijän henkilöllisyys on poliisin tiedossa, mutta häntä ei ole toistaiseksi saatu kiinni.

 

Lähteet: Nordfront.net, Verdens Gang

5 KOMMENTIT

 1. Tarvitsisimme kansalaisten suojaksi voimankäyttövälineillä varustettuja puolisotilaallisia korttelipartioita. Kyseisille joukoille täysi syytesuoja, vaikka rikolliset kuolisivat käsittelyssä. Voitaisiin perustaa kodinturvajoukkoja ja suojeluskuntia, jotka rahoitettaisiin vaikkapa kansalaiskeräyksin, kun kerran poliisimme eivät juuri osaa kuin istua ABC:llä imuroimassa kahvia ja pelaamassa totoa.

  • Heti, kun tieto suomalaisten katupartiosta/suojeluskunnasta saavuttaa vihollisen korvat – epäilemättä valtion koneisto hyökkää suojeluskuntalaisia vastaan täydellä voimalla, keinoja kaihtamatta. Ja tämä tapahtuu vihollisen hallussa olevan median totaalisella tuella, niin että kansaa taas petkutetaan. Kiinni saatuja suojeluskuntalaisia ei missään nimessä esitetä mediassa poliittisina sotilaina, vaan vastenmielisinä rikollisina ja tuomitaan jostakin (tarvittaessa keksitystäkin) häpeällisestä rikoksesta.

   Realitteeti on, että suomalaisten tuhoaminen tapahtuu aivopestyjen suomalaisten hiljaisella hyväkysnnällä. Joten tässä vaiheessa tärkein tehtävä on kansan valistaminen kansallissosialismista, herättäminen vihollisen hypnoosista ja laajempi kansan tuen saavuttaminen. Kuten SVL:n johto tekeekin, viisaasti. Sitten vasta tulee suojeluskuntien vuoro, kun nykyinen kansanvastainen liberaali-kapitalistinen järjestys vääjäämättä luhistuu. Valmistautuminen taisteluun kaikilla tasoilla/keinoilla on hyvä asia, mutta tärkeimmät asiat hoidettava ensin.

   Joten mikäli sinulla on jotain resursseja – luovuta ne SVL:n käyttöön, se olisi tehokkain tapa käyttää nämä resurssit.

 2. Omituiseksi asian tekee se, että näitä “pakolaisia” tieten tahtoen hankitaan tänne pohjoismaihin. Mitä ilmeisemmin skandinaavien kansankodeista on muodostunut somalirikollisten turvapaikkoja, kun oma maa on alkanut polttamaan jalkojen alla. Ratkaisu ongelmaan on aina pikapalautus etniseen kotimaahan, riippumatta, onko myönnetty kansalaisuus tai ei. Näin tämä kysymys ratkaistaan tehokkaasti ja samalla turvallisuustilanne kohenee merkittävästi.

  • Valkoisen rodut hävittäminen on keskeinen osa vihollisen suunnitelmaa. Tilannetta voidaan verrata laivaan, joka uppoaa kun vihollinen avasi Kingstonin ventiilin laivan pohjassa. On aika turha pumpata vettä pois ruumasta ennen kuin venttiili on saatu kiinni. Eurooppaa upotetaan määrätietoisesti avaamalla rajat mustille ja värillisille roduille. Pelastusta ei tule, mikäli yhteiskuntajärjestys ei muutettu kansallissosialistiseksi. Meidän viimeinen mahdollisuus on tulevassa totaalisessa kriisissä (taloudellinen, poliittinen, demograafinen) – vain erittäin syvä kriisi, jossa “taikaseinä” menee rikki. Se voi pakottaa eurooppalaisia ajattelemaan syitä ja seurauksia. Kun kansan aktiivisin osa ymmärtää tilanteen – sitten kansalle vahingollisen aineksen poistaminen kyllä järjestyy, kuten historia opettaa. Tämähän ei tule olemaan ensimmäinen kerta.

 3. Täytyisi olla kunnon puolisotilaalliset SA-joukot, kuten Saksassa 1930 luvulla. Kyllä somalit nöyrtys. Arjalainen rotu kunniaan.

Comments are closed.