Koti Uutisia Pohjoismaat Norjalaiskunta sai läpi PVL:n kiellon osoittaa mieltä alueellaan

Norjalaiskunta sai läpi PVL:n kiellon osoittaa mieltä alueellaan

7
Keskellä Fredrikstadin kunnanvaltuuston sosiaalidemokraattipuheenjohtaja Jon-Ivar Nygård.

Fredrikstadin kunnanvaltuusto käsitteli viime viikon torstaina niin kutsuttua kansalaisaloitetta Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen mielenosoitusten kieltämiseksi Fredrikstadin alueella. Aloitteen takana oli kolme kommunistia Rødt-puolueesta. Aloitteen mukaan PVL:ää vastaan tulisi toimia “kaikin mahdollisin keinoin”, jotta liikkeen olisi mahdollisimman vaikeaa järjestää kunnassa julkisia tilaisuuksia tai mielenosoituksia.

Aloitetta ylistivät kansanpetturipuolueet kuten Sosialistinen vasemmistopuolue (Sosialistisk Venstreparti), Työväenpuolue (Arbeiderpartiet) sekä Keskustapuolue (Senterpartiet), mutta sitä kuitenkin kritisoi edustajia Høyre- ja venstre -puolueista. Mukana kritisoimassa on muiden muassa norjalainen sananvapausasiantuntija Anine Kierulf.

– Emme voi kieltää keneltäkään perustuslain takaamia oikeuksia ilmaista itseään tai järjestäytyä, kommentoi Venstren Trond Svandahl aloitetta.

Kunnanvaltuuston puheenjohtaja Jon-Ivar Nygård ei kuitenkaan ollut kriitikkojen kanssa samaa mieltä, ja kielto saatiinkin läpi valtuuston punavihreän enemmistön tuella. Nygård puhui myös toiveistaan PVL:n kieltämisestä kansallisella tasolla Norjassa:

– Tulemme kaikin Norjan lainsäädännön suomin keinoin tekemään töitä sen eteen, että PVL:n toiminnan harjoittaminen kaupungissamme loppuu. Haluamme pyytää samalla lainsäätäjiä tekemään muutoksia lakiin niin, että PVL kielletään Norjassa, sanoi Nygård.

Koska oikeus osoittaa mieltä on kirjattu Norjan perustuslakiin aivan kuten etukäteissensuurin kieltokin, jää nähtäväksi, miten tätä kieltoa osoittaa mieltä Fredrikstadissa toteutetaan käytännössä. On todennäköistä, että se tulee tapahtumaan sabotaasin kautta, mitä Edistyspuolueen ryhmänjohtaja Bjørnar Laabak Fredrikstadin kunnanvaltuustossa on jo ehdottanutkin:

– Kunta voi esimerkiksi alkaa viivytellä hakemuksen käsittelyssä. Hakemukseen voidaan pyytää täydennyksiä. Siten päivät kuluvat, ja he eivät enää ehdikään saamaan lupia, sanoi Laabak.

Nämä täydennykset tarkoittavat esimerkiksi kysymyksiä, kuten “miten aiotte käyttäytyä mielenosoituksen aikana”.

Lähde: Frihetskamp

7 KOMMENTIT

  1. Kun katsoo noita kiharia hiuksia, otsalohkon muotoa sekä silmien väliä ja paikoistusta kallossa niin hiipii mieleen dejavu…

    • Minusta tämä Nygård ei näytä judelta. Mutta sillä ei ole väliä – shabbes-goy sionistinen aktivisti on vihollinen.

  2. Norjassa vielä hankaa ja hiertää WWII:n menneisyys ainakin vanhemman polven mielissä ja todennäköisesti Norjan kouluissa on opetettu 70-vuotta sikäläistä “pirkkalan projektia”, joka demonisoi voittajan historian pönkittämänä “niskavillat pystyyn” jo valmiiksi sikäläisen osaston poliittisen toiminnan. Mutta siitä huolimatta “jää” alkaa sulamaan sielläkin, koska haittamaahanmutto tekee sitä parasta “vaalityötä”, joka päivä unohtamatta kansanivälisen elitiin korruptoimaa Norjan hallitusta ja tietysti valtamediaa, jota hallitsee juutalainen Bonnier sekä mukana riekkuvat sikäläiset sosiaalidemokraatit ja kommunistit, jotka aktiivisesti “unohtavat” sen, että HEIDÄN oman ideologiansa nimissä (kommunismi) on tapettu ainakin 4,5 kertaa enemmän ihmisiä kuin nk. “natsien” eli kansallissosialistien toimiesta konsanaan. Tämä arvion tekijän poliittista taustaa en sen enempää tiedä, mutta se on yleinen arvio, jonka olen kuullut ja se on kyllä helppo uskoa sellaisen joka vähääkään tuntee tuon rikollisen murhalahkon poliittisen historian “saavutukset”. Erityisesti vasemmistolaiseen “humanismiin” ja sen “korkeisiin arvoihin” ihastuneiden sopisi tehdä, – sanoisinko – työvierailu esim. Kambozaan näkemään Pol Potin (1925-1998) äärikommunistisen punaisten khmerien likaistenkäsien hallinon 1975-79 aikana murhattujen viattomien ihmisten pinottuihin pääkalloaitoihin, joita riittää niin kauaksi kuin silmä siintää.
    Nykyään esimerkkinä samasta on Etelä-Afrikka, jossa “hallintoa” pitää mustien kommunistinen ANC , joka avoimesti ja säälimättä murhaa afrigaanseja ja “sosialisoi” heidän maatilojaan harjoittaen mitä primitiivisintä kansanmurhaa, jota vastaan on meidän eurooppalaistenkin taisteltava heidän ja sen lopullisesti ymmärtäen… myös ITSEMME takia!!!

  3. Suomessa ei taida löytyä yhtäkään poliitikkoa eduskunnasta joka vastustaisi PVL:n Suomen osaston kieltoa, mutta Norjassa löytyy jopa paikallistasolla poliitikkoja puolustamaan Norjan osaston mielenosotusoikeutta.

Comments are closed.