Koti Uutisia Pohjoismaat Norjalaisia aktivisteja karkotettiin Ruotsista

Norjalaisia aktivisteja karkotettiin Ruotsista

5

Kolme norjalaista Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen aktivistia joutui pidätetyiksi ja karkotetuiksi Ruotsista ilmeisesti siksi, että heidän epäiltiin aikovan osallistua järjestön vappumielenosoitukseen. Kumpaakaan ei epäilty missään vaiheessa minkäänlaisesta rikoksesta vaan kyse on puhtaasta mielivallasta oppositioaktivisteja kohtaan.

Richard Eide, Andreas Haglund Arnesen sekä heidän mukanaan ollut nainen joutuivat siviilipoliisien pysäyttämiksi keskiviikkona matkustaessaan Ruotsin Kungälviin, jossa vappumielenosoitus pidettiin. Ensin poliisi väitti pysäytyksen syyksi ylinopeutta, mutta pian selvisi, että kyse oli todellisuudessa poliittisesta häirinnästä.

Pian paikalle saapui myös virkapukuiset poliisit, jotka takavarikoivat aktivistien puhelimet ja pidättivät heidät. Kuljettaja, jonka väitettiin ajaneen ylinopeutta ei todellisuudessa saanut mitään sakkoja, sillä ylinopeutta ei oltu ajettu.

Heidät pidätettiin 24 tunnin ajaksi ja sen jälkeen karkotettiin Ruotsista. Molemmat miehet saivat myös maahantulokiellot: Eide kolmeksi ja Arnesen neljäksi vuodeksi. He aikovat valittaa päätöksestä.

Vuonna 2017 kaksi suomalaista aktivistia joutui samanlaisen mielivallan kohteeksi, kun heidän epäiltiin aikovan osallistua täysin lailliseen Vastarintaliikkeen oppositiomielenosoitukseen Ruotsin Göteborgissa. Myös heille määrättiin laittomasti maahantulokiellot, jotka myöhemmin kumottiin valitusprosessin jälkeen. Tällä tavoin poliittinen poliisi (PolPo) pyrkii tukahduttamaan kansallismielistä toimintaa.

Lähde: Nordfront.se

Lue myös:

Suomalaisaktivistien maahantulokiellot purettiin
Ruotsista karkotettujen aktivistien korvausvaatimukset hylättiin

5 KOMMENTIT

  1. Kylläpäs se rajavalvonta toimii yllättävän tehokkaasti aina Vastarintaliikkeen kohdalla.

    ISIS-terroristit taas pääsevät jotenkin ihmeellisesti lipsahtamaan maan alle eikä kukaan voi asialle yhtään mitään.

  2. Ruotsi muuttuu entistäkin kovempaa vauhtia tasa-arvoisemmaksi l. miehet muuttuvat naisellisimmiksi.

  3. Vapaaliikkuvuus koskee vain kansanpettureita ja rotumuukalaisia, joku vielä luulee, että elämme vapaassa yhteiskunnassa

    • Kummatkin toimii julkisesti näkymättömissä, kansanpettureilla on camo asuna puku ja maahantunkeutujilla suojaväri. Millä näitä nyt erottaa taustasta kun tullimiehinä ei taida olla yhtään suorasilmäistä.

Comments are closed.