Koti Uutisia Norjaan kohdistuu mahdollisesti terroriuhka

Norjaan kohdistuu mahdollisesti terroriuhka

2

Poliisijohtaja Vidar Refviksanden kertoi Norjan turvallisuuspalvelu PST:n torstaina pitämässä tiedotustilaisuudessa Norjaan kohdistuvan mahdollisen terroriuhan. Refviksandenin mukaan kyse on Syyriaan taistelemaan lähteneiden “norjalaisten” suunnitelmista tehdä terrorihyökkäys Norjaan.

Turvallisuuspoliisin päällikkö Benedicte Bjørnlandin mukaan iskua on saatettu suunnitella toteutettavaksi lähipäivinä. Poliisilla ei ole tietoa siitä, miten ja milloin isku toteutettaisiin. PST:n johtaja Alana Bjørnland sanoi viranomaisten selvittelevän nyt tiedon paikkansapitävyyttä muun muassa tiedustelupalvelun kanssa.

Norjan poliisi on nostanut valmiustilaansa lisäämällä aseistettujen poliisien määrää rajanylityspaikoilla, lentokentillä ja rautatieasemilla.

Lähde: Ilta-Sanomat

2 KOMMENTIT

  1. Eikös uhka ole ollut todellinen jo kolme vuotta? Tässä sitä nyt vain odotellaan kristittyjen ja muslimien yhteenottoa, joka eskaloi koko Euroopan. Luin Breivikin manifestin, siinä hän ennusti tämän tapahtuvaksi. Viisas mies, vaikka sionisti onkin.

  2. Ensin Ruotsissa, nyt Norjassa.. Mitä tekee meidän päättäjät? Odotetaanko tässä nyt, että Suomi on seuraava? Tässä hiljattain uutisoitiin myös Suomessa kasvaneesta terroriuhasta, jotenki ei yllättä. Jos lähdet vapaaehtoisesti maailmalle sotimaan, ei pitäisi olla minkäänlaista paluuta Eurooppaan!’

Comments are closed.