Koti Uutisia Norja karkottaa yhä enemmän maahanmuuttajia

Norja karkottaa yhä enemmän maahanmuuttajia

7

Norjalainen sanomalehti Dagsavisen kirjoittaa, että maahanmuuttajia karkotetaan yhä enemmän Norjasta. Vuonna 2009 karkotettiin 3 340 ihmistä, kun viime vuonna luku oli 5 934. Tälle vuodelle tavoitteeksi on asetettu 6 700 karkotusta. Viranomaiset perustelevat karkotuksia rikostorjunnalla.

Norja karkottaa päivittäin 16 ihmistä, joista keskimääräisesti kuudella on rikostaustaa. Tänä vuonna halutaan karkottaa päivittäin 18 maahanmuuttajaa. Karkotuksia tehdään maailman jokaiseen kolkkaan. Kustannukset vaihtelevat 20 000–100 000 Norjan kruunun välillä (noin 2 300–12 000 euroa).

Edistyspuolue onnistui lisäämään maahanmuuttopoliisin budjettia 150 miljoonalla kruunulla (noin 17 miljoonaa euroa) 680 miljoonaan kruunuun (noin 81 miljoonaa euroa).

Maahanmuuttolakia on uudistettu myös siltä osin, että Norjasta jo karkotettuja ja maahan takaisin palaavia maahanmuuttajia voidaan syyttää rikoksesta

Lähde: Dagsavisen

7 KOMMENTIT

 1. Hienoa että täällä pohjoisessa sentäs jo/vielä(?) jossain osataan toimia oikein, eikä ainoastaan oteta vastaan maahanmuuttajia!

 2. Norja on oikealla tiellä,tosin ongelma siellä on pahempi mitä esimerkiksi meillä Suomessa.Mutta tämä toimintamalli tulee ottaa tehostetusti käyttöön myös meillä,siten täsmennettynä että rikollinen palatessaan takaisin tänne ,vankeustuomion jälkeen palautetaan uudelleen välittömästi.

  Väitteet joidenkin alueiden turvattomuudesta palautuksen esteenä voi jättää omaan arvoonsa,useasti juuri nämä palautettavat ovat toimillaan vaikuttaneet kohdemaan turvallisuustilanteeseen ,ja rikollisen toimintansa jatkamiseksi ovat uudessa sijaintimaassaan löytäneet keinot ja tahot jolla pyrkivät välttämään maasta poistamisen.

  • Olet oikeassa. Kaikki muistaa syksyisen tapauksen Norjasta, jossa mamu puukotti bussissa ihmisiä ja luonnollisesti sitten tappoikin niistä kaksi. On saattanut herättää mielenkiintoa karkotuksia kohtaan. Asiasta puheenollen kuinkahan paljon meillä kotoisessa Suomessa majailee yhteiskunnan elättinä sotarikollisia ja mestaajia? Norjasta vielä sen verran, että onkohan ABB saanut ääntänsä kansan parissa? Hieno mies, vaikka onkin sionisti.

   • Sama juttu tuon Ibrahim Shkupollin ja sen Tiger yökerhon ampujan kanssa. Toivottavasti suomessa alettaisiin karkottamaan mamuja ihan urakalla, niin vältyttäisiin näiltä kammottavilta rikoksilta.

 3. Hienoa Norja! Vielä kun Suomi tekisi samoin! Suomesta karkoitettiin vain reilu 200 maahanmuuttajaa 2012.

 4. Suomihan antaa laittomille mamuille oleskeluluvat, jos alkuperämaa ei susostu ottamaan karkotettua vastaan… (Tiger tapauksen Aasialainen esim.)
  Naurettavaa… Kansallismieliset katupartiot hoitamaan Poliisien työt, kun pelkäävät Rasistin leimaa ulkomaalaisten tapauksissa niin kovasti…

  Vähintään jokainen rikoksen uusija mamu (mieluiten heti ekasta virheestä) tulisi lähettää takaisin sinne mistä tulikin kyselemättä haluatteko kriminaalinne takaisin?! Tehän otatte sen, tai itkette ja otatte….

  • Jokainen ei-eurooppalainen mamu pitää palauttaa takaisin kotimaahansa riippumatta siitä, onko nämä tehneet rikosta vai ei. Myös ne, jotka ei omaa rikosrekisteriä, pystyvät silti sekoittamaan pohjoismaista verta ja edistämään näin ollen valkoisen rodun itsemurhaa.

Comments are closed.