Koti Uutisia Nordisk Ungdom järjesti vastamielenosoituksen joukkoraiskausta puolustavalle mielenosoitukselle Strängnäsissä

Nordisk Ungdom järjesti vastamielenosoituksen joukkoraiskausta puolustavalle mielenosoitukselle Strängnäsissä

1

Ruotsalaisäiti raiskattiin kahdesti saman yön aikana viime elokuussa Strängnäsissä. Ensin nainen törmäsi vajaa nelikymppiseen algerialaiseen, joka raiskasi hänet. Tämän jälkeen naista vastaan tulivat 31-vuotias syyrialainen ja tuntemattomaksi jäänyt henkilö. Molemmat raiskasivat naisen vuoronperään ja häntä syljettiin teon aikana kasvoille.

Pienten lasten äiti kärsii ymmärrettävästi pahoista psyykkisistä ongelmista ja joutuu syömään rauhoittavia lääkkeitä. Hänellä on vaikeuksia huolehtia lapsistaan eikä hän juuri pysty nukkumaan öisin.

Algerialainen tuomittiin kahden ja puolen vuoden vankeusrangaistukseen ja maastakarkotukseen kymmenen vuoden maahantulokiellolla. Syyrialainen sai neljän vuoden vankeustuomion, mutta välttää kuitenkin maastakarkotuksen. Tämä siksi, että hän väittää alun perin tulleensa Syyriasta, jonne ei tehdä tällä hetkellä palautuksia.

Monikultturistien Facebook-ryhmä Tillsammans för Strängnäs järjesti lauantaina “rasisminvastaisen mielenilmauksen” paikkakunnalla Gyllenhjelmin torilla. Nationalistinen järjestö Nordisk Ungdom kokoontui paikalle vastamielenosoitukseen. Järjestö kirjoittaa seuraavaa:

“Vasemmiston on näköjään vaikea hyväksyä ruotsalaisten osoittavan mieltään silloin, kun he joutuvat väkivallan ja raiskausten kohteeksi. Nordisk Ungdom saapui mielenosoituspaikalle myöhässä poliisin vainoamisen vuoksi. Kun poliisi lopulta päästi meidät paikalle, mielenosoitus oli jo päättynyt. Suurin osa äärivasemmistolaisista oli kuitenkin vielä paikalla. NU alkoi levittää sanomaansa lentolehtisin ja banderollein ja piti puheen niille, jotka olivat aikaisemmin vierailleet ruotsalaisvihamielisessä mielenosoituksessa.

Ohikulkijoiden vastaanotto meitä kohtaan oli monesti positiivista. Samaan aikaan vasemmistolaiset näyttivät keskisormea ja huusivat etäältä hävyttömyyksiä sen sijaan, että he olisivat tulleet väittelemään asioista kanssamme. Puhujat, Fredrik Hagberg ja Emil Bergström, kritisoivat ankarasti paikalle kerääntynyttä poliittisesti korrektia väkeä ja syyttivät heitä elokuun hirveistä raiskauksista ja muista etnisiin ruotsalaisiin vaikuttavista kamaluuksista. Aktivistit kehottivat ihmisiä osoittamaan mieltään edellä mainittuja asioita vastaan tulevaisuudessa.”

Video mielenosoituksesta:

 

https://www.youtube.com/watch?v=FrpgQ-MktqQ

Lähde: Nordfront.se

Aiheeseen liittyen: Ruotsin Strängnäsissä joukkoraiskaus – mielenosoitus rasismia vastaan

1 KOMMENTTI

  1. Vastarintaliike ja Nordisk Ungdom taitavat olla tällä hetkellä ainoat ruotsalaisten puolia pitävät järjestöt. Hyvä niin, sillä ei ruotsidemokraateista ole koskaan mihinkään.

Comments are closed.