Koti Uutisia Nordfrontin Martin Saxlind puoleksi vuodeksi vankilaan

Nordfrontin Martin Saxlind puoleksi vuodeksi vankilaan

1
uk_saxlind
Martin Saxlind.

“Kolme vuotta Tukholman Kärrtorpissa tapahtuneen yhteenoton jälkeen minun on aika lähteä istumaan puolen vuoden vankeusrangaistustani väkivaltaisesta mellakasta. Minut tuomittiin, vaikka olin paikalla Nordfrontin journalistina raportoimassa tapahtumia paikan päältä. Kriminaalihuolto hylkäsi minulta pyynnön suorittaa rangaistukseni jalkapantarangaistuksena”, kertoo Nordfrontin uutistoimittaja Martin Saxlind.

Poliisi ja kriminaalihuolto olivat molemmat sitä mieltä, että Vastarintaliike on rikollinen järjestö siitäkin huolimatta, että Ruotsissa Vastarintaliikkeellä on täysin laillisesti toimiva puolue. Siksi ne väittivät, että on epäsopivaa, että Saxlind suorittaisi ensimmäisen rangaistuksensa pantarangaistuksena.

“Moni Kärrtorpin tapahtumien vuoksi tuomittu on saanut pantarangaistuksen, mikä osoittaa joko epäjohdonmukaisuutta kriminaalihuollon päätöksissä tai että päätös perustuu johonkin muuhun kuin mitä kriminaalihuolto väittää”, Saxlind jatkaa.

Nordfrontin päätoimittajan Fredrik Vejdelandin pyyntö suorittaa tuomionsa pantarangaistuksena hylättiin yhtä heikoin perustein. Asian ydin vaikuttaakin olevan siinä, että järjestelmä haluaa vaihtoehtoiselle medialle työskentelevät henkilöt telkien taa.

Saxlind kertoo, että hänen piti alkaa suorittaa rangaistustaan jo 10. marraskuuta, mutta hän ei voinut olla pidentämättä vielä hieman aikaansa vapaudessa, sillä hän ei olisi muuten voinut osallistua 12. päivän mielenosoitukseen.

“Lauantain mielenosoitus teki selväksi sen, että asiat rullaavat eteenpäin lujaa vauhtia. Negatiivinen trendi kutistuneista nationalistisista mielenosoituksista on ohi – me kasvamme. Vihollisemme keräävät vielä ehkä lukumäärällisesti enemmän ihmisiä vastamielenosoituksiinsa, mutta jos/kun heidän kannaltaan negatiivinen trendi ja meidän kannaltamme positiivinen trendi jatkuu, tulemme muutamassa vuodessa menemään lukumäärällisestikin heidän ohitseen. ‘Antirasistinen’ liike kuivuu kasaan, sillä heiltä puuttuvat ratkaisut ja toimivat selitykset tämänhetkisiin suuriin yhteiskunnallisiin ongelmiin”, kommentoi Saxlind.

Saxlind halusi kehottaa kaikkia kantamaan kortensa kekoon kansallissosialistisen taistelun hyväksi, koska liikkeellä on vielä paljon tehtävää edessään. Hän halusi sanoa, ettei pidä vain odotella muiden tekevän ne asiat, joita itse ei ole halunnut tehdä.

“Kun vapaudun ensi vuonna, odotan törmääväni yhä suurempaan määrään sympatisoija Internetissä. Odotan lukevani kiinnostavia artikkeleita sekä aiemmin tunnetuilta että uusilta Nordfrontin kirjoittajilta. Haluan nähdä yhä enemmän järjestäytyneitä kansallissosialisteja, jotka tekevät työtä kuumeisesti asiamme hyväksi kaduilla. Toivon ruotsalaisen vaihtoehtomedian laittavan merkille Vastarintaliikkeen edistysaskeleet ja suhtautuvan aiempaa positiivisemmin liikkeeseen sen sijaan, että he pelokkaina ottaisivat meihin etäisyyttä”, lopettaa Saxlind.

Lähde: Nordfront.se

1 KOMMENTTI

  1. Eliitti pelkää. Tavallinen kansa ei pelkää, joka on saanut “nauttia” 40-vuotta monikulttuurisuudesta kaiken pahimman mahdollisen.
    Kommunistit ja feministi-homot ovat itse väkivaltakoneisto, joka teilaa armotta kaikki, jotka eivät ajattele “oikein”. Tähän voi luonnollisesti mukaan lukea poliisilaitoksen, joka täynnä kaikenmaailman friikkejä. Ruotsin apartheid-hallitus on nykyisen sairaan yhteiskuntailmapiirin synty ja kehto.

Comments are closed.