Koti Uutisia Kulttuuritaistelu Nordfront paljastaa: yläasteen opettaja AFA:n jäsen

Nordfront paljastaa: yläasteen opettaja AFA:n jäsen

7
Barry Floyd Cogburn (vasemmalla) Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen mielenosoituksessa Bodenissa.

Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen ruotsinkielinen nettijulkaisu ja Kansallisen Vastarinnan sisarsivusto Nordfront on paljastanut, että pohjoisruotsalaisessa koulussa toimiva opettaja on äärivasemmistolaisjärjestö AFA:n jäsen.

32-vuotias Barry Floyd Cogburn on kotoisin Yhdysvaltain Houstonista. Hän on naimisissa ruotsalaisen naisen kanssa ja heillä on yhteisiä lapsia. Cogburn opettaa Luulajassa sijaitsevassa Bergskolanissa luokkaa 8A.

Opettamisen lisäksi Cogburn toimii aktiivisesti äärivasemmistolaisessa AFA:ssa. Hän osallistui muun muassa Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen järjestämän mielenosoituksen vastamielenosoitukseen. Mielenosoituksen aikana yksi Cogburnin seurueesta olevista henkilöistä yritti pysäyttää Vastarintaliikkeen kulkueen, mutta epäonnistui tässä.

Cogburn on myös Facebookissa ylistänyt kommunistisia massamurhaajia kuten Vladimir Leniniä, Josef Stalinia ja Mao Zedongia. Kyseiset Cogburnin ihailemat henkilöt ovat aiheuttaneet satojen miljoonien ihmisten kuoleman.

On myös huolestuttavaa, että opettaja kuuluu järjestöön, joka aktiivisesti ahdistelee yksityishenkilöitä heidän poliittisten mielipiteidensä vuoksi. Järjestö on myös tunnettu siitä, että he julkaisevat väärinajattelijoiden nimet nettisivuillaan siinä toivossa, että henkilöt menettäisivät elantonsa. Äskettäin AFA päätyi otsikoihin, kun järjestön jäsenet heittivät kiviä ruotsidemokraattien poliitikon Ted Ekerothin asunnon ikkunoihin. Järjestö myös yllyttää jäseniään ilkivaltaan, ahdisteluun ja väkivaltaisiin tekoihin väärinajattelijoita vastaan.

Lähde: Nordfront

7 KOMMENTIT

 1. Tyypillinen kommunismin sätkynukke: Ei viitsi ajatella omilla aivoillaan.

  Hän on todella vaarallinen henkilö koska aivopesee pieniä lapsia väärällä agendalla. Ja todistusten arvosanoilla määrittää heidän loppuelämänsä. Jos olet hyvä lapsi ja toistat kaiken kuin papukaija, saat hyvät numerot ja loppuelämäsi on turvattu. JOs et ime hänen opetuksiaan kritiikittä kuin pesusieni, saat huonot numerot ja joudut taistelemaan loppuelämäsi.

  Kun asiaan ajattelee tarkemmin niin kuinka moni muistaa koulusta opettajia joilla oli omat lellikkinsä tai opettajia joiden kanssa oli napit aina vastakkain? Omalle kohdalleni osui useampi hankala opettaja. Mutta vuosikymmenten jälkeen heistä useimmat ovat pahoitelleen tunnustaneet että eivät toimineet eettisesti oikein. Vetoavat opetushallituksen käskyihin ja määräyksiin. Se ei sinänsä lämmitä niiden satojen ihmisten tuskaa jotka putosivat väliin tai joiden jatko-opiskelumahdollisuudet tuhottiin opettajien selkärangattomuuden vuoksi. Kokonaisia ihmiselämiä tuhottiin. Ja aikaan saatiin se heikko ja velkainen yhteiskunta jota pääsemme seuraamaan arjessa joka päivä.

  Kyllä tuo Ruotsin öykkärikin tulee vielä katumapäälle, viimeistään silloin kun oma haudanreuna häämöttää. Mutta antaako sille anteeksi kukaan? Vai tekeekö kuolemaansa omantunnon tuskissaan.

 2. Kouluun opettajaksi soluttautunut kommunisti on vaarallinen kaikille valkoisille lapsille sillä aina kun mamuoppilas pahoinpitelee tai ahdistelee seksuaalisesti valkoista oppilasta, näkee kommunisti “oikeuden tapahtuneen” kun “sorrettu afrikkalainen” pääsee viimein kostamaan läpeensä pahalle valkoiselle “sortajalle” ja rasistille. Kommunistin silmissä jokainen valkoihoinen on paholainen joka pitää tappaa jotta kuhea rasismi saataisiin kitketyksi pois maailmasta.

  Eikä varmasti ole ainut kommunisti. Siitä voi heti päätellä jos rehtori ja opettaja selittelee lasten seksuaalista ahdistelemista ja pahoinpitelyjä parhain päin, että kyseessä on anti-valkoinen kommunisti joka haluaa olla koulussa omalta osaltaan varmistamassa valkoisten lasten tuhoamista.

 3. Vanha Venäläinen sananlasku:”Ei viiksien pituudella älyä mitata”.

 4. Eipä tuo kaukaa viistä suomalaistenkaan koulujen opettaja kantaa.
  Suuri osa on vähintäinkin hiljaisia kannattajäseniä, jotka eivät ainakaan ala kritisoimaan anarkisteja ja heidän nk. “poliittista toimintaansa”, johon erottamattomana osana kuuluu suora raukkamainen väkivalta, jota nyt yleensäkin kommarien “perusleipää” on.

 5. Onko erotettu jo virastaan? Ei ole sopivaa “opettajalle”, että kuuluu äärivasemmistolaiseen väkivaltaa kannattavaan “liikkeeseen”. Mikä paskamyrsky olisi syntynyt jos olisi paljastunut, että opettaja on Vastarintaliikkeen jäsen? 🙂

Comments are closed.