Koti Uutisia No Borders -aktivisti Brysselin iskuista: “Hyvä juttu”

No Borders -aktivisti Brysselin iskuista: “Hyvä juttu”

0

UK_Lauvergnac

Chiara Lauvergnac kirjoitti Calais’n maahanmuuttajien tukisivuille Facebookissa, että syntyneen kaaoksen turvin maahantulijat voisivat päästä livahtamaan Britanniaan. Hän lisäsi: “Sori, kaikella on hyvät puolensa.”

Kun häneltä kysyttiin “Onko sinusta hyvä juttu, että ihmisiä kuoli tänä aamuna?”, vastasi No Borders -aktivisti: “Se, onko se hyvä asia, on epäolennaista minulle, jos voin kannustaa maahanmuuttajia hyödyntämään tilannetta. Kerro ystäville Viidakossa!”

Kommentit kuvastavat hyvin No Borders -aktivistien toimintaa, jossa mauttomuuden ylittäenkin he ovat valmiita puolustamaan poliittista agendaansa. Ilmeisesti kannustus tehosi, koska vain muutamia tunteja kommentin jälkeen sataman turvallisuusvirkailijat löysivät autokuormallisen maahantulijoita Kentissä, Englannissa.

Minkäänlaisia sanktioita tai poliisitoimia ei kyseinen kommentti saanut aikaan, koska Ranskan poliisi on lakkoilijoiden kimpussa, ja Englannissa poliisi on liian kiireinen pidättäessään ihmisiä islam- ja maahanmuuttovastaisista twiiteistä.

Brittiläinen PR-pomo Matthew Doyle, joka kohtasi Lontoossa musliminaisen ja pyysi tätä selittämään Brysselin pommi-iskuja, pidätettiin viharikoksesta. Pidätys tapahtui, koska Doyle twiittasi seuraavat sanat: “Ei enää muslimimaahanmuuttajia.”

Lähde: MV-lehti