Koti Uutisia NNS lakkauttaa toimintansa Ruotsissa

NNS lakkauttaa toimintansa Ruotsissa

4

Ruotsalainen kansallissosialistinen järjestö Nordiska nationalsocialister (NNS) on tällä viikolla ilmoittanut sivustollaan lopettavan toimintansa.

AK_NNS_lippu

NNS:n johto ilmoitti tällä viikolla, että he ovat yhdessä jäsenten ja koeajalla olevien jäsenten kanssa tehneet päätöksen lopettaa toimintansa. Viimeisessä tiedotteessaan järjestö kertoo, että jokainen järjestöön liittynyt henkilö voi toimia parhaalla katsomallaan tavalla, mutta että päätös on tehty yhtenäisen ja vahvan kansallissosialistisen vaihtoehdon hyväksi Ruotsissa. NNS perustettiin vuonna 2009 tarkoituksena puolustaa ja kehittää kansallissosialismia. Järjestön puheenjohtajana on toiminut sen perustamisesta asti Rickard Ekman.

Tästä negatiivisesta uutisesta huolimatta on mahdollista, että tästä voi syntyä myös jotain positiivista, erityisesti kun järjestön johdon tekemän päätöksen taustalla on kansallissosialistisen yhtenäisyyden tavoittelu. Ruotsin Vastarintaliike kiittää NNS:ää heidän päätöksestään, että mahdolliset varat tullaan lahjoittamaan Ruotsin Vastarintaliikkeelle. Toivotamme NNS:n jäsenille onnea ja menestystä ja toivomme heidän osallistuvan jatkossakin taisteluun.

 

2013-05-07:

Päätös kansallissosialistisesta yhtenäisyydestä

Nordiska nationalsocialister -järjestön (NNS) puheenjohtaja ja muu johto päätti toukokuun 7. päivänä 2013 yhdessä järjestön täysivaltaisten jäsenten ja koeajalla olevien jäsenten kanssa yksimielisesti, että NNS lakkauttaa toimintansa Ruotsin Vastarintaliikkeen hyväksi. Tämän päätöksen myötä Ruotsissa on nyt enää vain yksi kansallissosialistinen järjestö.

Päätös tarkoittaa konkreettisesti sitä, että NNS:n jäsenet vapautetaan järjestöstä ehdoitta ja järjestöön aiemmin kuuluneet jäsenet voivat vapaasti toimia parhaaksi katsomallaan tavalla. Järjestön johto, jäsenet ja koeajalla olevat jäsenet ovat kuitenkin tehneet päätöksen liikkeen lopettamisesta kansallissosialistisen Ruotsin Vastarintaliikkeen eduksi, jotta tämän jälkeen olisi olemassa vain yksi yhtenäinen ja vahva kansallissosialistinen vaihtoehto Ruotsissa.

NNS:n puheenjohtaja Rickard Ekman on päättänyt lopettaa poliittisen toimintansa, eikä hän tule jatkossa toimimaan aktiivisesti poliittisissa yhteyksissä. NNS:n sääntöjen mukaan liikkeen varat tullaan liikkeen toiminnan loppuessa luovuttamaan toiselle kansallissosialistiselle järjestölle, joka tässä tapauksessa on Ruotsin Vastarintaliike.

Taistelu jatkukoon.

/ Nordiska nationalsocialister -järjestön johto

Nordfront.se

4 KOMMENTIT

 1. Kiinnostaisi tietää, miksi Ekman näin yhtäkkiä lopettaa aktivismin. Toivottavasti mahdollisimman moni NNS:n entisistä jäsenistä liittyy Ruotsin Vastarintaliikkeeseen.

  • Tiedä häntä, kun en ole tutusunut liikkeeseen. Tulee mieleen kannattajien väsyminen, ikääntyminen yms.

   Siksi meidän kaikkien tulee pitää jäsenistämme huolta. Ajaa heidän asiaansa (aatettamme) ja olla tukena. Osa tulee ja menee syistä, jotka on “pakottavia”, vaikka sydän on edeleen mukana.
   Siksi jäsenistä (kaikista) tule pitää erityistä huolta, että yksikään ei tunne olevansa väärässä seuraassa ja eksy pois polulta, joka on kansan parhaaksi. Jäsenet kuitenkin tekevät aatteemme sen arvoiseksi kuin se on.

 2. Sinänsä erittäin hyvä uutinen. Yksi liike, johon kaikki kansallissosialistit panostavat voimavaransa, on suorin sekä vahvin tie voittoon.

  Eläköön Pohjoinen Vastarintaliike!

Comments are closed.