Koti Uutisia Ulkomaat Nigel Farage jättää UKIP-puolueen

Nigel Farage jättää UKIP-puolueen

1

Tunnettu EU-kriitikko Nigel Farage jättää puolueensa. Hän kertoi asiasta avoimessa kirjeessä The Telegraph -lehdelle.

Kirjeessä Farage perustelee lähtöään muun muassa sillä, että UKIP on puolueena hänen mielestään pakkomielteinen islamin suhteen. Puolue ei Faragen mielestä enää ole se Brexit-puolue, jota Britannia tarvitsee.

Farage oli ennen eroamistaan aktiivinen puolueessa yli 20 vuotta. Hän toimi puolueen puoluejohtajana vuosina 2006–2009 ja 2010–2016.

Lähde: Nordfront

1 KOMMENTTI

  1. Tämä Farage on kiistelty hahmo. Toisaalta hän on puheissaan ollut kriittinen ja tarttunut toimeen aktiivisesti. Mutta juri suurimman voittonsa kynnyksellä, hän vetäytyi puolueesta ja koko brexitistä. On aprkoitu johtuiko tämä hänen perheensä turvallisuudesta vai rahasta. On kuitenkin varmaa että kuningattaren mielivallalla hallitsemassa britaniassa Fargen perhe olisi ollut vaarassa mikäli hän olisi vienyt vaalivoiton loppuun asti. Toisaalta, hänkin on vain ihminen joka ymmärtää että mittava numerosumma pankkitilillä tuo vakautta ja varmuutta kolmannellekkin sukupolvelle.

    Se on kuitenkin varmaa että oli suuri brittien epäonni että Farage luovutti. Muuten maa olisi jo omilla jaloillaa seisova ja tilanne mm. matujen osalta olisi kokonaan toinen.

Comments are closed.