Koti Uutisia Kulttuuritaistelu Newsweek-toimittaja: media sensuroi juutalaisia rikoksia ja korruptiota

Newsweek-toimittaja: media sensuroi juutalaisia rikoksia ja korruptiota

1

Arvostettu amerikkalaisen Newsweek-lehden toimittaja Nina Burleigh on raivostuttanut juutalaiset toteamalla, että valtamedia sensuroi järjestelmällisesti juutalaiseen rikollisuuteen ja korruptioon liittyviä uutisia. Burleigh viittasi kommentillaan muun muassa juutalaisiin finanssielitisteihin sekä Israelin tiedustelupalvelu Mossadiin.

Burleighin erityisalaa journalismissa on ollut Yhdysvaltojen sisäpolitiikka. Hän suututti juutalaiset jo vuonna 2012 toteamalla, että sionistit saattavat vaatia presidentti Barack Obamalta “historiallisen suurta rahasummaa” vastineeksi muutamista Israelia suututtaneista ulkopoliittisista linjauksista. Burleighia kritisoineiden sionistien mukaan juutalaisia ja rahaa ei saa rinnastaa toisiinsa julkisessa keskustelussa.

Tuore kohu syntyi, kun Burleigh kommentoi kirjailija Sarah Kendziorin Twitter-viestiä, jossa tämä kummasteli median haluttomuutta tutkia juutalaista rikollisuutta ja korruptiota. Kendzior viittasi muun muassa Mossad-agenttien perustamaan ja lukuisiin rikoksiin länsimaissa syyllistyneeseen Black Cube -vakoilufirmaan, Chabad-Lubavitch-juutalaislahkon ja Amerikan presidentin hämäriin siteisiin sekä juutalaispankkiiri Jeffrey Epsteinin seksuaalirikoksiin.

Kendzior painotti, ettei sensuuri rajoitu ainoastaan valtamediaan – myös viranomaiset ja syyttäjät katsovat hänen mukaansa juutalaisten rikoksia sormien läpi.

Burleigh kirjoitti, että Kendziorilla oli “mielenkiintoisia havaintoja”. Newsweek-toimittaja vastasi Kendziorin kysymykseen toteamalla, että juutalainen rikollisuus ja korruptio ovat aiheita, joista amerikkalainen journalismi on päättänyt vaieta mahdollisimman täydellisesti.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

1 KOMMENTTI

  1. Israelissa kaikki lasketaan rahassa. Juutalaisten rikollisuutta ja väärinkäytöksiä peitellään tai jätetään kertomatta yksinkertaisesti siitä syystä, että monet suuret mediatalot ovat juutalais omisteisia kuten kaikki muukin kansainvälinen yritystoiminta. Eli “Ei korppi korpin silmää puhkaise!” Ja muu hoituu kätevästi antisemitismillä, jota on käytännössä kaikki poikkipuolinen juutalaisista. Länsimaat ovat korviaan myöten veloissa juutalais pankkiireille, joten “peukaloruuvi” -politiikka näiden yhteiskuntien osalta on tehokas keino tukkia suut tai edes osoittaa mitään kiinnostusta erään etnisen ryhmän tekemiin negatiivisiin asioihin. Lisäksi toimittajat varmuudella on ainakin nk. “tolkullisina” aikoina ohjeistettu pitämäään päänsä kiinni kaikesta paitsi positiivista asioita, mikä vain koskee juutalaisia. Lisäksi juutalainen uhriutuminen ja pöyristyminen on tuttua jo vuosikymmenten ajoilta, joten yleisenä tietona on mikä on seurauksena kun ampiaispesää sohaisee.

    Yhdysvaltoja käy suorastaan sääliksi sen kurjan tilanteen vuoksi, koska se ei ole vapaa, jota se on kautta historiansa kuuluttanut muulle maailmalle. EI! Päinvastoin se juutalaisten talutusnuorassa oleva pitbull, jolla voi uhkailla ja käyttää Lähi-idässä mielin määrin Israelin sotiin, joka ei rajoitu jo olemassa olevan maapinta-alan säilyttämiseen vaan ekspansiiviseen laajenemis politiikkaan kuten jo Syyrian omistamien Golanin kukkuloiden vaatiminen perus kaurana Israelille tietenkin “suojapuskuriksi”, joita maailmanhistoriassa on luotu jopa toiselle puolelle maapalloa varsin “perustelluin” syin autuaalla naamalla. Ja “sillä” naamalla kaikkein suurimmat rikokset on tässä maailmassa tehty.

    Vai mitä sanotte babyface Sipilästä ja Orvosta?

Comments are closed.