Koti Uutisia Sionismi Netanjahu jatkaa Iranin syyttämistä ydinaseiden hankinnasta

Netanjahu jatkaa Iranin syyttämistä ydinaseiden hankinnasta

5

Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu syyttää Irania siitä, että sillä olisi olemassa “salainen varasto” ydinaseita varten. Hän kehotti YK-elin IAEA:ta tekemään tarkastuksen näille väitetyille “varastoille”.

– Minkä Iran piilottaa, sen Israel löytää, Netanjahu sanoi.

Netanjahun mukaan Israelin “on puolustettava itseään Iranin aggressiota vastaan”, joka hänen mukaansa näyttäytyy Syyriassa, Irakissa ja Libanonissa.

Syy Israelin vihamieliseen asennoitumiseen Teheranissa istuvaa hallitusta vastaan on se, että se ei tunnusta Israelin valtiota olemassa olevaksi. Toinen syy on se, että Iranin liittolaiset kuuluvat kovapintaisimpiin arabien ja muslimien intressien puolustajiin Lähi-idässä. Näitä intressejä sionismi puolestaan uhkaa.

Lähteet: Nordfront, Sputnik News

5 KOMMENTIT

  1. Koskahan on netanjahun vuoro joutua syytetyksi ja vankilaan? Edellisetkin johtajat ovat poikkeuksetta jatkaneet elämäänsä vankilassa, mitä iljettävimmistä rikoksista tuomittuina.

  2. Netanjahu, tuo helvetin inhottava ja kiero koukkunokka. Tuosta saisi hyvän elokuvan pahiksen hahmon.

  3. Putsaisi ensin oman pesänsä, ennenkuin alkaa syytellä toisia. Heillähän ei tietysti ole mitään missään kätkettynä, vaan kaikki materiaali on julkisesti näytillä kera nimikylttien.

Comments are closed.