Koti Uutisia Sionismi Netanjahu: “Israelin armeija on paras vastapaino kansainvälistä antisemitismiä vastaan”

Netanjahu: “Israelin armeija on paras vastapaino kansainvälistä antisemitismiä vastaan”

2

Vastauksena erääseen tutkimukseen, jonka mukaan neljännes eurooppalaisista katsoo Israelin johdon toiminnan nostattavan juutalaisvastaista mielialaa, Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu on lausunut, että paras vastapaino antisemitismille on Israelin armeija:

– Oli aika, jolloin kuljimme ympäriinsä tuulen mukana; heillä oli mahdollisuudet saada meitä teurastetuksi. Tänään meillä on valta lyödä heitä takaisin, sanoi Netanjahu.

Netanjahu kertoi myös olevansa sitä mieltä, että Israelin olemassaolo-oikeuden kiistäminen on äärimmäisin antisemitismin muoto. Hän myös kutsui juutalaisvastaisuutta “antiikkiseksi sairaudeksi”, jolla on potentiaalia “vallata kokonaisia yhteiskuntia”.

Lähteet: Nordfront, RT

2 KOMMENTIT

  1. Aseettomien tai kiviä heittelevien palestiinalaismielenosoittajien ampuminen IDF:n toimesta on omiaan Israelin vastaisten mielipiteiden hillitsemiseksi.

    Niin kauan kuin juutalaiset eivät näe mitään väärää omissa toimissaan, juutalaisvastaiset mielipiteet jatkavat kasvuaan juutalaisten vallan kasvun tahdissa.

  2. Sionistien armeija on paras valtti siihen että maailman ihmiset halveksivat Palestiinassa asuvia sionisteja.

    Usein on heitetty ilmaan väite että ympärileikkaus aiheuttaa agressiota. Ja kun katsoo lähi-itää ja afrikkaa, niin ei muuhun johtopäätökseen oikein voi tulla. Leikkokikkelit tappelevat ja terrorisoivat kaikkialla missä ne vaan liikkuu. Missä leikkokikkeli-sielä ongelma.

Comments are closed.