Koti Uutisia Pohjoismaat Neljälle eritrealaiselle syytteet kehitysvammaisen ryhmäraiskauksesta Ruotsissa

Neljälle eritrealaiselle syytteet kehitysvammaisen ryhmäraiskauksesta Ruotsissa

4

Ruotsin syyttäjänvirasto on nostanut syytteet neljää eritrealaista, Abdu Ahmedia, Munir Ibrahimia, Biniam Temesgeniä ja Merhawi Tesfatsionia vastaan kehitysvammaisen naisen raiskauksesta. Raiskaus tapahtui toukokuisena viikonloppuna.

Syyttäjän mukaan:

“Abdu Ahmed, Munir Ibrahim, Biniam Temesgen ja Merhawi Tesfatsion ovat yhteisesti mutta vuoron perään pakottaneet uhri A:n anaaliseen ja vaginaaliseen yhdyntään ja muihin seksuaalisiin tekoihin, kuten sormien työntämiseen uhrin vaginaan. Syytetyt ovat teon aikana olleet väkivaltaisia ja pitäneet uhri A:n käsistä ja jaloista kiinni. Kiinnipitäminen aiheutti uhrissa mustelmia hänen käsissään ja jaloissaan. Seksuaaliset teot aiheuttivat uhrin vaginassa kipuja ja halkeaman.

Abdu Ahmed, Munir Ibrahim, Biniam Temesgen ja Merhawi Tesfatsion käyttivät uhrin kehitysvammaisuutta hyväkseen yhdynnän ja muiden seksuaalisten tekojen aikana.”

Syytetyt väittävät, että uhri olisi suostunut tekoihin. Syytettyjä vastaan on esitetty muun muassa DNA-todisteita, kuvia uhrin vammoista ja valvontakameran videomateriaalia. Syyttäjää vaatii miehille maastakarkotusta.

Lähde: Nordfront

4 KOMMENTIT

  1. Vaatii maastakarkoitusta? Tuskinpa, rotumuukalaiset saavat maksimissaan ehdolliset “tuomiot” ja sossun rahat korotettuina. Jos karkoituspäätös jotenkin ihmeellisesti tulisi niin pääsee taas joku “rohkea” Elin Ersson kyyneleet silmissään vastustamaan tätä “hirveää epäoikeudenmukaisuutta”. 🙂

    • No ainakin on täyspäinen syyttäjä. Tuomiogeneraattori saattaa sitten arpoa ihan mitä tahansa.

  2. Se että on itse kehitysvammainen ei anna oikeutta rikkoa maan lakeja syyllistymällä rikokseen. Eikä tekoa voi perustella mustalla magiallakaan tai sillä että se on osa niiden kulttuuria. Sillä ne ovat valinneet turvapaikakseen Ruotsin, ja siksi hyväksyneet noudatettavaksi Ruotsin lakeja ja kulttuuria.

    Toisaalta, jos ei osaa lukea eikä kirjoittaa ja yhteisön normeissa on eläimiinsekaantuminen, niin mitä voi odottaa? Onko tällaisissa tapauksissa kulttuurishokki liian iso?

    • Nuo “rikastajat” nyt ovat itsekin ihan kehitysvammaisten tasolla, siis ihan oikeasti.

Comments are closed.