Koti Uutisia Neljä lasta joutui Isisin mestaamaksi – eivät suostuneet kääntymään muslimeiksi

Neljä lasta joutui Isisin mestaamaksi – eivät suostuneet kääntymään muslimeiksi

9

UK_isis_mestaaja

Ääri-islamistinen taisteluryhmä Isis on mestannut neljä lasta. Tällä kertaa syy “rauhanuskonnon” raakalaismaiselle toteuttamiselle oli se, etteivät lapset suostuneet kääntymään muslimeiksi. Raakuudet tapahtuivat lähellä Bagdadia alueella, jonka väestö koostui pääasiallisesti kristityistä.

Kaikki surmatut lapset olivat iältään alle 15-vuotiaita. Lasten käskettiin lausua mantra, jonka myötä he kääntyisivät muslimeiksi. Lapset kuitenkin kieltäytyivät tästä, joten he joutuivat julmasti mestatuiksi.

Alueella toimivan papin, Cannon Whiten mukaan seutu oli ennen huomattavan turvallinen, kunnes eräänä päivänä Isis saapui ja antoi paikallisille kaksi vaihtoehtoa: kääntyä tai kuolla. “He saapuivat ja paimensivat kaikki kasaan. He tappoivat suuria määriä ihmisiä, he leikkasivat lapsia kahtia, he leikkasivat heidän päitään irti ja sitten he jatkoivat matkaansa pohjoiseen – kaikki tapahtunut on aivan kamalaa”, White totesi.

Lähde: Mirror Online

9 KOMMENTIT

 1. Muistakaa että ISIS on massamurhannut myös Muslimeita, niin Shiioja, Aleveita kuin Sunnejakin.

  • Ja muistakaa että monikulttuurin kannattajat tekevät kaikkensa sen eteen että nämä paskiaiset saataisiin takaisin tänne Suomeen tappamaan meitä.

 2. Suomen lapamatopäättäjät ovat luvanneet ottaa takaisin Suomen sos.turvan piiriin kaikki Syyriasta palaavat ISIS-taistelijat. Täysin käsittämätöntä ja pelkurimaista. Parasta olisi kääntää heidät rajalta takaisin Syyriaan.

  • Mä en myöskää ymmärrä tuota touhua, että niille järjestetään jotain sopeuttamisohjelmia palattuaan. Ihan järjetöntä. Ja seki maksaa yhteiskunnalle! Jos kerran sinne haluaa lähteä, niin paluuta ei enää pitäis olla!

 3. Muistakaa, että Suomessa on johtopäätösten tekeminen ISIS:n touhuista kiihottamista kansanryhmää vastaan. Sairasta!

 4. Juu no täällä ollaan tietoisia näistä,ja valmiina kun tämmöinen musupelleily alkaa tässä maassa(toivottavasti ei ala).

 5. Näitä taistelijoita tullaan paapomaan veronmaksajien rahoilla oikein huolella.
  Se on kannattava bisnes, rakennetaan heille oma sotilassairaala, perustetaan taas vihervasureille monia virkoja ihan vaan näitä kultamunia varten.

  Missä muussa maassa toimitaan tällä tavoin?

  Tämä nykytouhu Suomessa on aivan sairasta. Taas aiotaan lapsilisiä leikata 8% ym. mukavaa. Kaikki suomalaisten palvelut ovat jatkuvasti leikkurin alla, mutta ei näiden kultamunien.

  Jos joku uskaltaa edes ehdottaa maahanmuutosta leikkaamisesta, vedetään rasismi-kortti esiin.

  Kuinka kauan ihmiset enää jaksaa katsoa tätä touhua tekemättä mitään?

Comments are closed.