Koti Uutisia “Natsiviittaus” löydetty pesujauhepaketista Saksassa

“Natsiviittaus” löydetty pesujauhepaketista Saksassa

2

Viihdeuutiset

VIIHDEUUTISET Rasisminvastustajat ovat yllättäen löytäneet “natsiviittauksen” pesujauhepaketin kyljestä Saksassa. Jauhetta valmistava yhtiö pidättäytyy jatkossa rasististen pakkausten myymisestä.

Puoli vuotta sitten uutisoimme mitä ihmeellisimmistä rasismilöydöistä, joita vasemmistoaktiivit ja media olivat tehneet. Uutisen loppukevennyksenä epäiltiin, että tulevaisuudessa rasisminmetsästäjät saattavat mennä jopa niin pitkälle, että he vaativat joidenkin “rasististen” numeroyhdistelmien kieltämistä. Nyt vitsiksi tarkoitetusta heitosta on kuitenkin tullut totta ainakin Saksassa.

Ariel-pesujauhetta valmistava yhtiö Procter & Gamble on pahoitellut pakkauksen kylkeen päätynyttä “natsiviittausta”. Saksalaiset rasisminvastustajat ovat paheksuneet sitä, että paketissa on kuva numerolla 88 varustetusta pelipaidasta.

Yle kertoo, että Procter & Gamble antoi perjantaina lausunnon, jonka mukaan pakkauksissa esiintyvä monitulkintainen numerosarja oli vahinko. Yhtiö sanoo, ettei se toimita kyseisiä pakkauksia enää myyntiin. P&G on päättänyt lopettaa myös nestemäisen Ariel 18 -pesuaineen toimitukset.

Natsistinen pesuaine.
Natsistinen pesuaine.

2 KOMMENTIT

  1. Ennen kuin luin juttua, niin kuvan nähtyäni luulin että lauseet kuten “pesee puhtaan valkoiseksi” on julistettu rasistiseksi. No, se on varmaan seuraavana vuorossa. Ja eikös tuo symboli tuossa keskellä ole kuin daavidintähti?

Comments are closed.