Koti Uutisia “Natsismin kaunistelusta” halutaan tehdä rangaistava teko Venäjällä

“Natsismin kaunistelusta” halutaan tehdä rangaistava teko Venäjällä

7

Venäjän pääpuolue suunnittelee lakia, joka kieltäisi “natsismin kaunistelun”. Teosta tuomittaisiin viisi vuotta ehdotonta vankeutta tai 500 000 ruplan sakot (noin 10 000 euroa).

Laki tarkoittaa käytännössä sitä, ettei Nürnbergin oikeudenkäyntien (1945–49) oikeudellisuutta saa kyseenalaistaa. Revisionisteille lakialoite on tiukka paikka, sillä lain perusteella he eivät voi edes esittää kysymyksiä liittoutuneiden sotarikoksista ja siitä, miksei liittoutuneiden sotilaallisia tai poliittisia johtajia saatettu edesvastuuseen sodassa tapahtuneista rikoksista. Lakialoitteessa halutaan kieltää myös Neuvostoliiton toisen maailmansodan aikaisen roolin “tarkoituksellinen vääristely”.

Aloite sai pontta, kun venäläinen televisiokanava TV Rain esitti mielipidekyselyn siitä, olisiko Leningradin pitänyt antautua ihmishenkien säästämiseksi. Lakialoitteen työstäjät eivät ole vielä osanneet sanoa, milloin aloite saataisiin duuman käsiteltäväksi.

Venäjää on huolettanut kansallissosialismin nousu Neuvostoliiton entisissä tasavalloissa kuten Ukrainassa ja Baltian maissa.

 

Lähde: RIA Novosti

7 KOMMENTIT

 1. Hmm… Jos mietitään kommunismia ja sen suuria “staroja” niin Toimitusjohtaja ei pääse edes farmiliigaan kuolleiden määrässä tai aiheutetun kärsimyksen määrässä.

  Kuten tekstissäkin jo viitattiin, niin kyse lienee siitä että 2+4 sopimuksella tehtyjä päätöksiä ei saa arvostella ja niiden rinnalle ei saa tuoda historian oikeellisuutta. Minä en jaksa ymmärtää sitä että totuuden etsiminen historiasta halutaan kieltää. Kenen etu se on? Niidenkö jotka nyt näitä ja vastaavia lakeja värkkäävät? Vaiko pankkiirien? Tai sen tahon joka hyötyi siitä että Saksalaiset tiedemiehet jaettiin liittoutuneiden kesken?

  Jos kerran historiassa ei ole mitään pimitettävää tai oikaistavaa, siitä voidaan puhua aivan avoimesti. Eikö? Ja nyt kun suhtaudutaan jo ennakkoon varauksellisesti ja sanktioilla uhaten niitä tahoja jotka aikovat historiaa tutkia, niin eikö se todista että kaikki ei ole kohdallaan?

  Eräs syy miksi kyseinen laki varmaan ajetaan läpi koko euroopan on se, että kohta tulee kuluneeksi tarpeeksi monta vuotta elämänkertojen kirjoittajien kuolemasta. Ja sen seurauksena meille avautuu suuri määrä nyt suljettuna olevaa tietoa. Tällä tavoin avautuvien arkistojen tieto saadaan poistettua, jottei se suotta muuta nyt kirjoitettua historiaa. Ja jottei se paljasta kenen määräyksestä ja kenen etujen mukaan se on kirjoitettu. MIettikääpä mitkä oikeudet Saksalaisilla perheillä olisi vaatia vahingonkorvauksia liittoutuneilta, jos kävisikin ilmi että Nürnbergin oikeudenkäyntien väitteet ja todisteet olisivatkin tekaistuja? Ja että Nürnbergin oikeudenkäynti olisikin ollut vain suuri farssi jolla haluttiin katkaista vahvan valtion henkinen selkäranka.

  Johan Amerikkalaisetkin tunnustivat ettei Toimitusjohtaja kuollut -45 Berliinin bunkkeriin. Mutta että ei sen vuoksi historiaa uudelleen kirjoitettaisi.

 2. Siellä osataan tehdä lakeja aina, kun meinaavat itse jäädä kiinni omista teoistaan. Oma etu ensin.

  Päälehti Pravda—-totuus??? Paskat

  • Lisään…. siirretään omat “arveluttavat” teot näillä uutisilla taustalle.

 3. Valheet alkaa paljastua. Aika siirtyä pakkokeinoihin, jotta kansa pysyy ruodussa.

  Pelottava ajatus, jos meillä ei olisi internettiä.

 4. Kysymyksessä on enemmän kuin omituinen lakialoite tilanteessa, jossa Stalinin neuvostojärjestelmää kaunistellaan joka päivä, järjestelmää joka murhasi maan omia kansalaisia miljoonittain. Kyseessä on todella skitsofreeninen käyttäytymismalli.

Comments are closed.