Koti Uutisia Ulkomaat “Natsien metsästäjä” Efraim Zuroff: “Jos neuvostohallintojen rikokset tunnustetaan kansanmurhaksi, niin juutalaiset syyllistyivät...

“Natsien metsästäjä” Efraim Zuroff: “Jos neuvostohallintojen rikokset tunnustetaan kansanmurhaksi, niin juutalaiset syyllistyivät kansanmurhaan”

8
Efraim Zuroff.

Israelin Simon Wiesenthal -keskuksen ohjaaja ja tunnettu “natsien metsästäjä” Efraim Zuroff on osoittanut suurta närkästystä Ukrainan presidentin, Petro Poroshenkon pyydettyä Israelia tunnustamaan neuvostoaikaan systemaattisella nälänhädällä suoritetun, Holodomorina tunnetun ukrainalaisten massamurhaamisen kansanmurhaksi. Zuroffin logiikan mukaan 6 miljoonaa ihmistä tappanut Holodomor ei ollut kansanmurha koska sen tarkoitus ei ollut hävittää ukrainalaisia, vaan pakottaa kommunistinen järjestelmä maahan.

“Yksi suurimpia ongelmia mitä nyt kohtaamme on mitä kutsutaan ‘tupla kansanmurha teoriaksi’, joka vallitsee ympäri Itä-Eurooppaa missä hallitukset yrittävät väittää, että kommunistihallintojen rikokset ovat verrattavissa kansanmurhaan. Ne eivät ole. Jos ne ovat, niin se tarkoittaa, että juutalaiset syyllistyivät kansanmurhaan. Siellä oli juutalaisia – ei uskollisuudesta juutalaisia kohtaan ja jotka yleensä jättivät juutalaisen yhteisön – jotka työskentelivät KGB:ssä ja tekivät hirvittäviä asioita. Se on totta” Zuroff sanoi.

Toissa vuoden alussa Zuroff lähetti kirjeen presidentti Sauli Niinistölle, missä hän vaati Suomelta selvitystä siitä, ottivatko suomalaiset SS-miehet aikoinaan osaa väitettyihin juutalaisten kansanmurhiin.

Lähde: The Jerusalem Post

8 KOMMENTIT

 1. Mikä Zuroff on esittämään vaatimuksia Suomelle, antaako Sauli Niinistö jälleen tehdä itsestään klounin. Urho Kekkosen jälkeen Suomessa ei ole ollut presidentteinä kuin surkimuksia ja klouneja, ensimmäisenä tulee mieleen Tarja Halonen ja Mauno Koivisto, eikä muutkaan ole Suomelle ollut kuin häpeäksi. Kekkonen piti aina suomalaisten puolta, hänen jälkeensä presidenttinä toimineista ei kukaan.

 2. “…kommunistihallintojen rikokset ovat verrattavissa kansanmurhaan. Ne eivät ole.”

  Se on juuri näin. Kommunistit olivat pahempia ihmisuhrien lukumäärin mitattuna.

  Tarkoitus oli hävittää kommunistien luokkaviholliset, joita oli lähes kaikkialla. Siksi hävitys olikin laajaa ja perusteellista. Samaa menettelyä toteutettiin kaikkialla Neuvostoliitossa. Ukrainassa se oli erityisen rankkaa korkean maanviljelytiheyden vuoksi. Viljelysmaiden omistajat ja viljelijät olivat kommunistien erityissilmätikkuja. Viljelijät hävitettiin, minkä jälkeen maita viljeltiin toistaitoisesti, mikä johti massiivisiin nälänhätiin. Epäilemättä vähintään puolet suomalaisista olisi hävitetty, jos Neuvostoliitto olisi valloittanut Suomen. Paikalliset kommunistit olisivat ilmiantaneet ensin kaikki vihollisensa eli valkoiset ja ei-kommunistit ja sen jälkeen heidätkin olisi todennäköisesti hävitetty.

  • Ei ollut mitään nälänhätää. Ukraina vei viljaa kovaa valuuttaa vastaan eli sitä ei annettu kansalle, vaan laitettiin vientiin ja kehuttiin Ukrainan hyvää satoa. Tarkoituksellinen kansanmurha. Vastuussa juutalaisbolsevikit. Holodomor. Korkein arvio murhatuista ukrainalaisista 17 miljoonaa. Holodomor jakautui kolmeen vaiheeseen. Ensin Leninin suorittamana 1921-23, jossa puoli miljoonaa menetti henkensä. Lenin sanoi silloin, että ensi kerralla pitää rajat sulkea ja tehdä sama tehokkaammin. Ja näin tehtiin 1932-33 juutalaisen Kaganovitsin johdolla, jolloin 7-10 miljoonaa ukrainalaista tapettiin nälkään, vaikka laivalasteittain viljaa vietiin Länsi-Eurooppaan. Ja kolmas vaihe alkoi toisen maailman sodan päätyttyä, jolloin miljoonia ukrainalaisia taas murhattiin aina Stalinin kuolemaan saakka 1953.

   • Silminnäkijä kertoo mitä näki Ukrainassa. Pieni ote linkistä:

    “– Witnessing such a spectacle – bodies being collected on the street – would make anyone’s blood run cold. Dead children were torn from their mothers, howling with grief. Weeping children were taken from the dry breasts of their dead mothers. Children screamed and groaned. Old men held out their bony wrinkled arms, their eyes clouded with horror. One woman, whose dead child was forcibly removed from her breast, pleaded with the guards to bury them together. A cruel cynical paramedic grinned at her: “My dear, you’ll be ready in the evening. Then we’ll take you too.” […]

    – Before my eyes, I again see the Ukrainian village that I visited in the spring of 1933 in search of casein (a dairy protein; casein is used to make plastics, paints, glues, artificial fibres- Ed). I am at a loss to describe the horror I saw. Half the houses were empty; stray horses plucked straws from the roofs. But, even those horses would soon be killed. There were no dogs, no cats, just a bunch of rats gnawing at the emaciated bodies lying everywhere. The survivors no longer had the strength to bury their dead. Cannibalism was commonplace. There was no reaction from the authorities.”

    http://euromaidanpress.com/2019/11/27/austrian-engineer-captures-the-horror-of-the-holodomor-in-1932-33/

 3. Mitään juutalaisten kansanmurhaa ei ole koskaan ollutkaan. Eivätkä nykyiset juutalaisiksi itseään väittävät ole juutalaisten vaan kasaarien jälkeläisiä. Kiitettävästi vain ovat noudattaneet tuhatvuotista rikollista perinnettään ja noudattavat yhä. Holodomor sen sijaan on totta, samoin Britannian ja USA:n Saksassa tekemät sotarikokset, joita täydellä syyllä voidaan sanoa holokaustiksi. Eikä kukaan ole vaatimassa näitä oikeita rikollisia tuomiolle.

  • näimpä, joten päätwlmän voi twhdä että nykyiset maailman johtajat ovat läpensä turmeltuneita rikollisia.

 4. Pahuuden käyttökelpoisuus laskee jos sen rinnalle nostetaan yksi tai useampi pahuus tai vielä suurempi pahuus.

  Jos kouluissa luetutettaisiin lapsilla Vankileirien Saaristoa, Berijan Tarhoja tai vaikkapa Kremlin Kelloja voisi jopa Schindlerin Listan tehosta pahin terä hiipua.
  Tämä tosin ei liene realistinen skenario edes vaikka olisikin joku muu opetusministerinä.

  Usein törmää hollywoodin tekopyhyyttä arvosteleviin kommentteihin joissa kysytään miksei näistä kommunistien rötöksistä sitten tehdä kokoillan elokuvia.

  No, se ensimmäinen syy ei ole vaikea päätellä mutta on muitakin; Kuten Tommi Korpelakin sketsissä totesi, “ei me nähdä itseämme jossain mustien miesten ruumispinossa viidakossa”. Harvaa kiinnostaisi varmaankaan edes katsoa leffaa “Stalinin Kanava” ja siinä keikkuvia, ihmisen irvikuviksi rääkättyjä kalmoja; Oikeasti halutaan alitajuisesti vain nähdä edes “hollywood natsien” komeaa estetiikkaa ja julkisesti sitten höpötetään jotain ulkoaopittua 🙂

 5. Lukekaa dokumentti “The Protocols of the Learned Elders of Zion”. Ja suurin osa maailman järjettömyyksistä saa uuden merkityksen ja päämäärän. Ja se päämäärä on sionistien yksinapainen maailmanhallitus. Paljon on muitakin nimiä kuten NWO, Illuminati, agenda jne. Tähän on pyritty jo useita satoja vuosia, ellei jopa tuhansia, joten juuret ovat todella syvässä, kaikkialla ja siten vaikea poistaa. Tuon valtarakenteen huipulla olevia ei tunneta, mutta heidän keinovalikoima ei tunne mitään rajoja, kuten historia todistaa. Maailmansodista ja kansanmurhista jatkuvan talouskasvun pyramidihuijaukseen eli kansainväliseen velkaorjuuteen lähi-idästä puhumattakaan. Sopivasti finassikriisi silloin tällöin. Joku Zuroff on vain agendan tuntosarvi, jolla tarkistetaan toimiiko verkosto kuten suunniteltu. Ja toimiihan se. Niinistö polvistui ja totteli. Lienee palkintomatkalla Luxenburgissa oppinut kuka maailmaa hallitsee. Nämä lusiferit eivät siis ole pelkästään juutalaisia, vaan, kansainvälinen ja tarkasti valikoitunut psykopaattilauma, joka on ominut juutalaisten historian tarkoitusperiensä ajamiseksi.
  Opetettiinko teidänkin peruskoulussa että israelilaiset ovat jumalan valittu kansa? Agenda näkyy myös pienissä ykstyiskohdissa.

Comments are closed.