Koti Uutisia Ulkomaat Nato-maat tahtovat sulkea “lännen viholliset” markkinoiden ulkopuolelle

Nato-maat tahtovat sulkea “lännen viholliset” markkinoiden ulkopuolelle

5

Globalistit ovat huolissaan ääriliberaalin maailmanjärjestyksen tulevaisuudesta. Tämän osoittavat Nato-valtioiden entistä kovemmat taloudelliset toimet sellaisia valtioita vastaan, jotka eivät kannata “länsimaisia” arvoja.

Johtavat Nato-valtiot Yhdysvallat, Britannia ja Saksa pyrkivät eristämään nyt “lännen viholliset” kansainvälisten markkinoiden ulkopuolelle, uutisoi Financial Times. Tavoite on estää muun muassa kiinalaisia ostamasta lukemattomien länsimaisten yrityksen osakkeita tai edes varallisuutta.

Nato-valtiot pyrkivät pitämään kansainvälisen rahanvallan poliittisesti “oikeaoppisten” hallitusten käsissä. Britanniassa on käynnissä lakihanke, joka pyrkii “kansallisen turvallisuuden” nimissä asettamaan kauppasaartoja geopoliittisille vihollisille.

Mikäli lakialoite menee läpi, voivat brittiläiset yritykset syyllistyä rikokseen, jos ne myyvät esimerkiksi Kiinaan omistuksiaan ilman viranomaisten suostumusta. Aiemmin vastaavat rikkeet ovat kuuluneet yksityis- eikä rikosoikeuden piiriin. Uutta on lisäksi se, että viranomaisilta täytyisi vastaisuudessa pyytää etukäteen luvat jopa kooltaan mitättömiin kauppoihin, mikäli yhtiötä pidetään “kansallisen turvallisuuden” kannalta merkittävänä.

Samanlaisia lakihankkeita on ollut käynnissä muun muassa Yhdysvalloissa ja Saksassa, vaikka virallisesti valtiot vannovat “vapaan markkinatalouden” nimiin.

Poliittisessa jargonissa “länsimaisilla” arvoilla tarkoitetaan kulttuurimarxismia, monikulttuurisuutta, finanssikapitalismia ja sionismia. Vaikka esimerkiksi ääri-islamistivaltio Saudi-Arabia ei allekirjoita länsimaiden kulttuurimarxistisia arvoja, pidetään sitä “lännen liittolaisena” Israel-alisteisen ulkopolitiikkansa vuoksi.

Lue myös: Yhdysvallat: Saudi-Arabialla lupa kaapata teknologiayhtiöitä, Kiinalla ei

5 KOMMENTIT

 1. Mitäpä jos kuppi keikahtaisikin toisin päin, natoon kuuluvien maiden kanssa ei käydä kauppaa, ennen kuin globaaliterroristinen järjestö vetäytyy sitä haluamattomien maista?
  Takanahan ollisi kiina, venäjä ja moni entinen itäblokin nykyisin itsenäinen maa, ties vaikka etelä-amerikastakin jokunen valtio yhtyisi saartoon.

  • Kiina tai Nato, Venäjä tai USA, joku on hamuamassa kaikkea itselleen koko ajan. Yksikään näistä vaihtoehdoista ei piittaa tippaakaan, mitä tapahtuu kansalle, kunhan saavat mahdollisimman paljon valtaa, voimaa ja kunniaa. Niihin olisi kaikkiin saatava selvä pesäero ja se voisi toteutua Pohjoismaisin voimin Norjan öljyn ja PVLn ansiosta.

 2. “Arvot” ovat vain savuverho ja poliittinen mantra, jota vasallivaltioiden poliitikkojen on määrä toistella konemaisesti. (Joka ensimmäisenä Suomessa toistaa tuon mantran palkitaan poliittisesti.) Todellisuudessa kyse on rahasta.

  Itse näkisin tässä paniikkitoimenpiteen edessä olevaa rahajärjestelmän romahdusta vastaan sekä lisäksi dollarin pönkittäminen muiden NATO-maiden valuuttojen kustannuksella. — Joka tietenkin johtaa USA:n vasallien taloudelliseen kuihtumiseen ja entistä vahvempaan USA:n holhoukseen. Minäpä selitän:

  Triljoona

  Tämän sääntelyn erityisenä kohteena on Kiina, jolla on paljon rahaa USA:n valtion velkakirjoissa.

  On ajateltavissa, että kiina tekee taloushyökkäyksen myymällä äkillisesti USA:n valtion velkakirjoja. Mutta triljoonakaupan tekeminen ei onnistukaan noin vain. Velkakirjat pitää vaihtaa johonkin toiseen dollareilla ostettavaan tavaraan, osakkeeseen tai yksityiseen velkakirjaan.

  Tällä markkinoiden ulkopuolelle sulkemisella voidaan perustellusti estää Kiinaa omistamasta mitään muuta kuin valtion velkaa. Siis käytännössä estetään valtion velan myyminen. Ostaa toki saa, ja rajattomasti.

  Epäluottamus

  Epäluottamus valtaeliittiin on laaja globaali ilmiö. Katsoopa minne tahansa, valtaeliitin vastaiset liikkeet menestyvät.

  On todellinen vaara, että syntyy globaali epäluottamus dollariin, on siitä seurauksena (todella ison) pääoman siirtyminen sijoittamaan (USA:n) valtion velkakirjojen sijasta yksityisiin osakkeisiin, kiinteistöihin ja firmoihin. Nyt tuo raha pitää saada valtion taskuun!

  Vasalli

  Poliittisesti on nerokasta puhua ”lännen vihollisista”. Puhuja tietenkin määrittelee vihollisen kulloisenkin poliittisen tilanteen mukaisesti.

  Kuvitellaanpa tilanne,
  — että Suomen presidentti aikoo esittää mielipiteen,
  — joka ei ole USA:lle mieleen,
  — jonka seurauksena suurlähettiläs käy presidentin juttusilla ja muistuttaa,
  — että itsenäisen mielen ilmaiseminen saattaa aiheuttaa USA:n hallinnossa mielikuvan,
  — että Suomi on ”lännen vihollinen”,
  — että vihollisuudesta voi seurata
  — kaikkien Suomen kansalaisten dollari-sijoitusten jäädyttäminen ja
  — valtion sulkeminen läntisen kauppajärjestelmän ulkopuolelle.

  Mitä Suomi tekee?

  • Nerokasta kiristysruuvin käyttöä. Siksi pankki yritti taannoin “pakkosijoittaa” vaivaisia säästöjäni joihinkin epämääräisiin rahastoihin, joiden takaa paljastui (vaadittuani listan) roppa kaupalla lähinnä amerikkalaisia firmoja. En antanut pennin hyrrää, ja aikansa sitkeästi yritettyään, jättivät minut lopulta rauhaan.

Comments are closed.