Koti Uutisia National Action kielletty “terroristijärjestönä”

National Action kielletty “terroristijärjestönä”

5

Kansallinen Vastarinta uutisoi aiemmin, kuinka Englannin juutalaisjärjestöt aloittivat painostuskampanjan kansallissosialistisen National Actionin kieltämiseksi. Nyt BBC on uutisoinut, että kansallissosialistinen National Action kielletään määrittelemällä se terroristijärjestöksi. Vuoden 2000 terrorismisäädökseen vedoten liikkeeseen liittyminen tai sen tukeminen muuttuu rangaistavaksi keskiviikkona.

Sisäministeri Amber Ruddin mukaan National Action on “rasistinen, antisemitistinen ja homofobinen organisaatio”, jolla “ei ole paikkaa Britanniassa”. Hän lausui: “Järjestö yllyttää vihaa, ylistää väkivaltaa ja kannattaa inhottavaa ideologiaa, enkä tule sallimaan sitä.” Rudd jatkoi selittämällä, miten Britannian täytyy puuttua lujemmin lisääntyvään juutalaisvastaisuuteen.

Järjestö on ensimmäinen “äärioikeistolainen” liike, joka kielletään terrorismilain nojalla. National Action luetaan nyt lain puolesta kuuluvaksi järjestöihin kuten Isis ja Al-Qaida, vaikkei yhtään jäsentä ole tuomittu yhdestäkään väkivallanteosta tai edes ilkivallasta, kuten aiemmin todettua. Rangaistus järjestön kannattamisesta tai jopa järjestölle myönteisiksi tulkittavien vaatekappaleiden pitämisestä on korkeintaan 10 vuotta vankeutta ja sakkorangaistus.

Suomessa Yle ehti jo revitellä otsikolla “Britannia kieltää uusnatsijärjestön – läheisessä yhteistyössä Suomen äärioikeiston kanssa”. Artikkelissa valehdellaan törkeästi, että Jo Coxin ampunut Thomas Mair olisi kuulunut National Actioniin ja että tämän kotoa olisi löytynyt liikkeen materiaalia.

Lähteet: Daily Stormer, Yle

5 KOMMENTIT

  1. Miten Vastarintaliike mahdollisesti toimii jos kielto saadaan aikaiseksi myös suomessa??

    • Älä huoli, ei kansallissosialistinen vastarinta tule suomesta katoamaan vaikka yksi liike kiellettäisiinkin.

  2. Sama tulee tapahtumaan Suomessa,pohjoismaissa ja koko maailmassa.Leimaamalla kansallissosialismi terrorismiksi,luodaan oravanpyörässä kulkevalle lammaslaumalle illuusio siintä että se on hyvä asia.Mitä se on todellisuudessa kun itsenäisesti ajatteleva yksilö tuomitaan terroristiksi?Yhdysvalloissa tähän terrorismilakiin vedoten ihmistä voidaan pitää tutkintavankeudessa “toistaiseksi määrittelemättömän ajan” kansalliseen turvallisuuteen vetoavana varotoimena,olkoon hän islamisti,kansallissosialisti tai muuten vain yleisestä valtavirrasta poikkeava ja omilla aivoilla ajatteleva ihminen.Tämä tarkoittaa että ollaan askel lähempänä diktatuuria joka haluaa tuhota itsenäisen ajattelun ja kumouksellisen toiminnan.Vallankumous tarvitsee taistelijoita ja taistelijoiden elämä on pyhitetty vallankumoukselle, joten Pohjoismainen vastarintaliike on minun valintani,olkoon se terrorismia tai ei,tämä on jokaisen maata ja kansaa rakastavan yksilön velvollisuus.Tämähän on vain mielipiteeni,sen kun toistaiseksi saa Suomessa vielä ilmaista.

  3. Järjestö”terrorismi” on usein vastareaktio valtionterrorille. ”Järjestö yllyttää vihaa, ylistää väkivaltaa ja kannattaa inhottavaa ideologiaa, enkä tule sallimaan sitä.” Enkä tule sallimaan sitä… Aika henkilökohtainen kannanotto ilman, että olisi kysynyt äänestäjiltään josko aatteelle olisi kannatusta enemmänkin kuin muutaman aktivistin verran. Jokainen temppu, jolla nationalisteja marginalisoidaan tai demonisoidaan tuo lisää asiasta kiinnostuneita. Jokainen temppu, jolla kantaväestön oikeustajua loukataan tai taloudellista taakkaa lisätään sopeutumattomien maahantunkeutujien eduksi lisää kannatusta. Valtamedian ja poliitikkojen hätäinen yhteistyö on ilmeinen merkki siitä, että ihmiset etsivät vaihtoehtoja.

Comments are closed.