Koti Uutisia National Action järjesti mielenosoituksen Darlingtonissa

National Action järjesti mielenosoituksen Darlingtonissa

1

National Action järjesti mielenosoituksen aiemmin tässä kuussa onnistuneen Berwickin mielenosoituksen jälkeen Darlingtonin kaupungissa. Osoittaen kansallissosialismin nousua Euroopassa, kuten Vastarintaliikkeen mielenosoitus Tukholmassa, oli Darlingtonin mielenosoitus National Actionin suurin voimanosoitus tähän asti. Siihen osallistui myös selvästi enemmän ihmisiä kuin Berwickissä. Mielenosoituksessa käytettiin slogania “Bishop Auckland islamia vastaan”.

Darlingtonin kadut kaikuivat huudoista “National Action – National Socialist” ja “Britannia on meidän, muiden täytyy mennä!”. Mielenosoitus keräsi sankan joukon katsojia kaduille ja ikkunoihin, ja osa katsojista rohkeni ääneen hurrata mielenosoitusta.

Poliisit koettivat häiritä mielenosoitusta kieltämällä osanottajilta perinteiset naamiot. Poliisi yritti myös tunkeutua National Actionin muodostelman sisälle, mutta aktivistit puskivat heidät ulkopuolelle ja mielenosoitus sujui ongelmitta.

Antifasisteista paikalla oli ryhmä Unite Against Fascism, jonka vanha iskulause “Meitä on niin paljon enemmän kuin teitä” kuulosti hulvattomalta tilanteessa, jossa kourallinen keski-ikäisiä huuteli sivusta, kun toistasataa kansallissosialistia marssi kadulla.

uk_na_darlington1

uk_na_darlington2

uk_na_darlington3

Lähde: National Action

1 KOMMENTTI

  1. Hieno puhe videossa, käteni puristuvat nyrkkiin, olen valmis!! Mielestäni on aika koventaa otteita, muuten meiltä viedään kaikki, emmekä pysty enää vastaiskuun!!

Comments are closed.