Koti Uutisia Kotimaa Narkomaani kaappasi kolme lasta, isä kuritti kaappaajaa – epäily törkeästä pahoinpitelystä

Narkomaani kaappasi kolme lasta, isä kuritti kaappaajaa – epäily törkeästä pahoinpitelystä

17

Iltalehti kertoo tapauksesta, jossa Nurmijärvellä huumeiden vaikutuksen alaisena ollut 36-vuotias mies varasti auton, jossa oli kolme lasta sisällä. Lasten isä on nyt epäiltynä törkeästä pahoinpitelystä.

Isä oli juossut auton kiinni ja alkanut retuuttamaan kidnappaajaa. Hän oli myös hakenut kättä pidempää tehdäkseen narkomaanille selväksi, että lasten kaappaaminen ei ole hyväksyttävää.

Viranomaisten mukaan “lapsiaan saa puolustaa tiettyyn rajaan saakka”, mikä tarkoittaa hätävarjelulaki huomioon ottaen sitä, että voit ainoastaan pysäyttää kidnappaajan ja viedä lapsesi pois. Kidnappaajalle ei kuitenkaan saa asiassa tulla mitään vammoja ellei halua itse saada syytettä.

Törkeän pahoinpitelyn minimituomio on 1 vuosi vankeutta.

Lähde: Iltalehti

17 KOMMENTIT

 1. Ihan normimeininkiä Suomen oikeuslaitokselta, joka asettaa etusijalle rikollisten, pedofiilien, narkkarien, vihervassarien ja muun ihmisjätteen oikeudet. Isänmaallisten oikeuksien polkeminen tietenkin kuuluu oikeuslaitoksen tehtäviin, tämä tietenkin vihervasemmistolaisen oikeusministerin johdolla, jonka agendaan kuuluu huumeiden vapauttaminen ja isänmaan tuhoaminen sekä muokkaaminen sopivaksi globalisteille.

  Aika nopeasti ovat unohtuneet ministerin omat pilvenpolttelut, laittomat sellaiset.

  • Miksi roistoa tai jopa murhaa yrittänyttä gangsteria vahingoittanutta, rohkeata kansalaista aina rangaistaan? Se oli minulle aina ihmettelyn aihe! Kunnes törmäsin Internetin syöverissä selitykseen, joka on esitetty allegoriana, satuna.

   Olipa kerran vihreä laakso, täynnä ruohoa. Ruohoa söivät lampaiden laumat (laumoissa on lampaat ja pässit, jotka ovat kooltaan isompia ja niillä on sarvet). Paimenet teurastivat ja söivät lampaita, ja Paimenilla oli Koiria, jotka vartioivat lauman Susilta, Koiratkin söivää lampaan lihaa – kun paimen antoi sitä Koirille. Myös Sudet söivat lampaita, rikollisesti, eli ilman Paimenten lupaa.

   Kerran Sudet hyökkäsivät laumaa vastaan, Koirat eivät ehtineet paikalle ja omien puolustamiseksi eräs Pässi rohkeasti hyökkäsi Susia vastaan! Rohkea Pässi onnistui tappamaan yhden suden sarveillaan, ja haavoittamaan toista. Kun myös koirat ehtivät paikalle, Susien hyökkäys oli torjuttu.

   Mitä teki paimen? Se teurasti rohkean pässin!
   Miksi??? Yksinkertaista! Täysin rationaalisista syistä.
   1) Ei ole takuuta, ettei huomenna, kun Paimen teurastaa lampaita, tämä Pässi ei puskisi Paimenta sarveilaan mahaan, ehkä jopa surmaisi.
   2) Pässin käytöksen innoittamina muutkin Pässit voivat ymmärtää, että kun Pässit kykenevät surmata Susia, he voivat surmata myös Koiria. Miten sitten ohjata ja vartioida lauman? silloin itse Paimen joutuisi juoksemaan lauman ympäri sauvansa kanssa.
   3) Entä jos Pässit päättävät, että he voivat elää vapaina vuoristossa? Mitä tehdä? Silloin Paimenet joutuvat metsästämään Lampaita ja Pässejä vuoristolla, kilpaillen Susien kanssa.
   4) Mutta miksi paeta vuoristoon? – voisivat keksiä Pässit. Sata vuotta sitten eräs Pässi oli keksinyt, että voidaan puskia Paimenet ja niiden perheet pois – ja elää tässä laaksossa vapaina! hän alkoi agitoida muutkin Pässit tekemään samoin – ja monille Paimenille kävi huonosti ja oli vaikea palauttaa vanhan järjestyksen.

   Pässi, joka pelasti lauman Susien hyökkäyksistä – on Paimenelle vaarallisempi kuin Sudet! Sudet hyökkäävät vain Lampaita vastaan. Sen sijaan rohkea Pässi periaatteessa on uhka Paimenen oikeudelle hallita lammaslaumat, kerittää, teurastaa, syödä ja myydä niitä. Tämä Pässi on uhka koko Paimenen elintavalle! Oikeasti asia on vielä vakavampi – ko. Pässi on uhka koko Järjestelmälle!
   Satu loppuu nyt.

   Moderneissa yhteiskunnissa rangaistaan heitä, jotka uskaltavat puolustaa itseään ja perhettään. Ihminen, joka ei pelännyt puolustaa itseään – huomenna voi nousta taisteluun epäoikeudenmukaisuutta vastaan. Valtiovallan edustajat rankaisevat sellaiset ihmiset vilpittömästi, sydämen asiana, ilman edes erillisiä määräyksiä.

  • Narkkari pääsee kyllä helpolla tässä, sen voin sanoa. Toivottavasti sai edes kunnolla selkäänsä. Mutta sitten toisaalta narkkari pääsee kuppaamaan vahingonkorvaukset. Veikkaan että narkkari saa n. 600 euroa sakkoja – jotka varmaankin veronmaksajat maksavat.

 2. Ei Suomalaiset saa puolustaa itseään, lapsiaan, omaisuuttaan saatika omistaa aseita (PolPo ja Suomen korruptoitunut “oikeus”laitos rankaisee näistä) Suomalaisilla ei ole myöskään sanan -ja uskonnonvapautta. “Väärinajattelijat” teljetään vankilaan tai lätkäistään muhkeat sakot rikostuomion ohella. Suomalaisen työväen oikeuksia poljetaan kokoajan, yleislakko on jo ovella. Vanhuksista ei kansanpetturit välitä myöskään paskaakaan ja rotumuukalaiset saavat raiskata lapsia, kaikki tietää millaisia “rangaistuksia” nämä tunkeutujat saavat, suurin osa vielä ehdollisia tuomioita tai max vuosi-pari vankeutta täyshoitolassa veronmaksajien rahoilla. Tätä listaa voisi jatkaa vaikka kuinka paljon. Silti nämä lampaat äänestävät näitä kansanpettureita (SDP, KOK, PS, VL, Vihreät, Keskusta jne) vuodesta toiseen. Kansanpetturit tunkee kyrpänsä suomalaisten kurkkuun ja nämä vielä kiittävät siitä.

  • Älä unohda PS:ää eli Perussionisteja, jonka hallituskaudella maahan tuli ennätysmäärä turkkilaisia, irakilaisia, somaleja, afgaaneja jne.

   AINA järjestelmällisesti teidän pitää jättää se PS pois tuosta listasta.

   • Luepa Martti uudelleen. Siellä on PS eli Perussuomalaiset mukana. Perusjuntit on samanlainen kansanpetturipuolue kuin muutkin hallituspuolueet.

 3. Rikollisille hallituskoneessa on tärkeää että rikollisia ei rangaista kovin kovaa, koska jos sattuu itse jäämään kiinni.

  Tässäkin näkyy selvä kytkös seksuaalirikosten tuomioiden tai tuomitsematta jättämisen, ja ns. deep state -soluttautumisen hallintokoneistoomme välillä.

 4. Saatana että on vinksahtanu oikeusjärjestelmä. Palkinto tästä pitäisi antaa isälle

 5. Sisäministeri, oikeusministerille tärkeintä on parempi ruotsia mongertava vähemmistö.

  • Varför har dur problem med svenska? Kan du inte svenska? Är den orsak för din hat?

   • Ongelma Suomen ns. ruotsinkielisissä on siinä, etteivät ruotsalaiset ymmärrä heidän mongerrustaan. Ja Suomessakin on kehittynyt omia ns. ruotsista kehittyneitä alakieliä kuten esim. Närpes-svenska, jota Grankullan ruotsinkielisiksi itseään kutsuvat eivät välttämättä ymmärrä. Helsingissä kuulee kaikenikäisten “suomenruotsalaisten” käyttävän omaa kieltään siten, että joka kolmas, neljäs tai viides sana on lainaus suomenkielestä. He puhuvat siis sekakieltä, jota Ruotsissa voivat ymmärtää vain ruotsinsuomalaiset, eivät riikinruotsalaiset. Suomen kaksikielisyyteen on käytetty huomattavia summia viimeisten 200 vuoden ajan, irtauduttuamme Ruotsista. Ruotsin vallan aikana Suomeen saapui ruotsalaisia sukuja, joille Ruotsin kuningas lahjoitti laajoja maa-alueita ja kartanoita. Ottaen ne suomalaisilta. Näiden ruotsalaisten sukujen vallan ja omistusten jatkumiselle on luotu rinnakkainen koulujärjestelmä; Åbo Akademi & Hanken (Handelshögskolan), jotta varmistetaan ruotsinkielisten ja ruotsalaisten sukujen vallan jatkumo. Miksi ruotsinkielisillä on oma puolue RKP? Varmistamaan heidän vuosisatoja sitten saamansa etuoikeudet alkuperäiskansaan nähden (alkuperäiskansa = suomalaiset). Ei todellakaan ole kysymys siitä, osaako vai ei osaa ruotsia, kuten “Martti” alias Åke yritti nälviä edellä.

    • Kyllä, kyllä. Mutta suurin osa suomenruotsalaisista on ihan tavallista duunariporukkaa, maanviljelijöitä jne. Ja sanon tämän n. 50 vuoden kokemuksella tällä planeetalla. Ja ei todellakaan kaikki ruotsinkieliset puhu mitään sekasikiömongerrusta, jossa joka toinen sana on suomea tai englantia. Kuuntelepa nuorten suomenkielisten suomea — kyllä sekin on täynnä enklantia, ja kirjoitettuna samaa, käsittämätöntä sontaa luolamiesmerkistöineen. (Eiköhän helsinkiläisten kieli ole jo sekoittunut somalikieleen tähän mennessä…)

     Itse käytän siis aina kunnollista kieltä — puhuin sitten suomea, ruotsia tahi englantia. Kyllä mielestäni se tapa, jolla ihminen käyttää kieltä, kertoo hyvin paljon ko. yksilön muustakin älykkyydestä. Kielellinen lahjakkuus on, näet, perustavimmanlaatuista älykkyyttä joidenkin tutkimusten mukaan. Esim. matematiikassa (tilasto- jo todennäköisyyslaskenta) ja kemiassa/fysiikassa (atomimallit ja molekyylirakenteet) törmää moniin asiohin, jotka ovat hyvin lähellä kielten loogisuutta ja muotoa.

     Kyllä, kuule, moni suomenruotsalainenkin inhoaa sitä raiskattua sekamongerrusta, jota niin moni vääntää. Aivan turha on myöskin ihmetellä monien suomenruotsalaisten vaikeuksia yläasteella tai lukiossa, kun pitäisi oikeasti osata sitä kirjakielistä ruotsia ensin, että pääsisi sisälle muihin oppiaineisiin, kuten vaikkapa luonnontieteisiin! Tuottaa todellakin vaikeuksia viimeistään yläasteella ja ylioppilaskirjoituksissa, jos ei se nk. Ruotsin ruotsi ole kunnolla hanskassa.

     Itse puhun ruotsia mahdollisimman riikinruotsia muistuttavalla tavalla, sillä siitä saavat MUUTKIN selvää. Enkös olekin ihan järkevästi ajatellut tuon? Samaa toivoisin myös muilta: selvää ulosantia.

    • Ja kyllä olen edelleenkin ihan Martti vain. Surkuhupaisaa ettet tiedä edes muita ruotsinkielisiä nimiä, kuin tuon iänikuisen Kilon poliisista napatun Åken. No, nyt saat olla itkuinen ja kiukkuinen siitä, kun pesen sinut suomen kielessäkin!

     Olet erinomainen esimerkki siitä, että juurikin omasta sivistymättömyydestäsi l. kielitaidottomuudesta juontaa juurensa sinunkin antipatiasi ruotsin kieltä kohtaan. Ruotsi on kuitenkin virallinen kieli Suomessa, saanen muistuttaa.

     Kannattaisi muidenkin opetella, niin tullaan paremmin juttuun länsinaapurissa majailevien aateveljiemme ynnä -siskojemme kanssa, eiköstä vain? Ruotsilla pärjää myös norjalaisten kanssa. Kieliopillisesti (esim. konjugaatiot eli verbien taivutukset) ruotsi on myös hyvin lähellä englantia. Yksi pieni ero tulee vain tuolta saralta mieleen: passiivin preesens eli nk. S-passiivi ruotsissa, joka tehdään ilman apuverbia englantiin verrattuna. Eli jos enkku on hallussa, niin svedu löytyy sieltä kyllä myös, kun vähän VIITSII yrittää.

     • Sivistyneisyyden merkki ei ole enää ruotsin kielen osaaminen niinkuin joskus 1800-luvulla, mutta ruotsin kieleen voi suhtautua myös sivistyneesti. Martin pesu ei nyt kyllä onnistunut. Ne jotka ovat syntyneet kaksikielisellä alueella näkevät ruotsin kielen eri tavalla kuin umpisuomalaisella alueella ikänsä asuneet, varsinkin jos on huono kielipää jolloin pakkoruotsi on ihan sitä itseään. Minun puhumaani ruotsia ymmärtävät niin ruotsalaiset, norjalaiset kuin suuri osa tanskalaisista, mutta minä en ymmärrä edes kaikkia ruotsalaisia. Ruotsalaiset tekevät usein myös sen virheen että kun suomalainen osaa vain kohtuullisesti ruotsia niin eivät puhu selkeästi vaan molottavat oman alueensa aksentilla konekiväärinopeudella. Ja niitä aksentteja kyllä löytyy, pahin on jossain Pohjois-Ruotsissa oleva pieni alue jossa puhutaan kummallisesti painottaen ja osa nielaistaan kuulumattomiin. Ruotsin kielen sanasto on lähempänä saksaa kuin englantia, ja suurin osa eurooppalaisista kielistähän kuuluu samaan suureen kieliperheeseen (venäjää myöten) johon suomen kieli ei kuulu.

     • Ruotsalaiset ovat suuressa viisaudessaan järjestäneet niin että arabin kieli on se millä pärjää vaikkapa 30 vuoden päästä.

 6. MV-lehti tiesi kertoa laillisen mielenosoituksen yhteydessä tapahtuneesta hyppypotkuepisodista kaikki oleelliset faktat tapahtumien kulusta jo samana iltana, useampi poliitikko ehti jo julistaa että Suomessa on tapahtunut itsenäisyyden ajan ensimmäinen poliitinen murha. Lööppilehden toimittaja UA kertoi sitten noin 10 päivän kuluttua yksityiskohtia myöten tästä ja muista ääriliikkeiden (anarkistit, eläinaktivistit) tempauksista, juttu on tallessa ja voin ladata sen jonnekin jos voi tehdä anonyymisti.

 7. Ne jotka ovat syntyneet kaksikielisellä alueella tietävät että hurrien suhtautuminen suomalaisiin (ihan itse ovat rajanneet itsensä pois joukosta) on sairas, harhainen ja omaan yli-ihmisyyteen ja suomalaisten eläintäkin alempaan arvoon nojaava. Katsopas kun sellainenkin juhlittu “revisionisti” kuin Carl O. Nordling rinnasti Suomen Etelä-Afrikkaan jossa suomalainen neekeriväestö ja ruotsalainen buurivähemmistö elelevät rinnakkain.

Comments are closed.