Koti Uutisia Naisten terroristiverkosto tunnistettu läntisessä Saksassa

Naisten terroristiverkosto tunnistettu läntisessä Saksassa

3
(Kuvituskuva)

Saksan turvallisuuspalvelu on löytänyt uuden terroristiverkoston, joka koostuu noin 40 islamistinaisesta. Turvallisuuspalvelun tietojen mukaan naisten on tarkoitus jatkaa miestensä työtä, kun nämä joutuvat vankilaan.

Terroristiverkosto koostuu suurimmaksi osaksi Nordrhein-Westfalenin osavaltion alueella asuvista islamistinaisista. Kaikki verkoston jäsenet edustavat salafismiksi kutsuttua islamin hyvin jyrkkää suuntausta.

Naisten verkostolla kerrotaan olevan miesten vastaavanlaisten islamistiverkostojen tuki takanaan. Näissä miesten verkostoissa on ilmeisesti ymmärretty, että naisten on paljon helpompi perustaa tällaisia verkostoja keskenään kuin miesten. Näin myös uusien fundamentalistien rekrytointi on islamistinaisten keskuudessa helpompaa.

Lähteet: Nordfront, Deutsche Welle

3 KOMMENTIT

  1. Tässä on selvä peruste peheenyhdistämis-ohjelman lopettamiseksi. Sama mielenterveydellinen ongelma on näilläkin Suomeen tulleiden miesten naarailla. Joten, on siis parempi että niitä estetään tulemasta Suomeen. Ja entisetkin lähetetään kotimaahansa takaisin malliin “vastaanottaja maksaa postimaksun”.

    Ei viisumia ja passia = ei oleskelu/työlupaa => rajalta takaisin.

Comments are closed.