Koti Uutisia Naisten seksiturismi lisää HIV-tartuntoja Britanniassa

Naisten seksiturismi lisää HIV-tartuntoja Britanniassa

4

Asiantuntijat varoittavat, että Britannian HIV-tartunnat tulevat jatkamaan kasvuaan tulevaisuudessa. Määrät ovat lisääntyneet hälyttävästi erityisesti heteroseksuaalien parissa.

UK_HIV_leviaa_Britanniassa

Vuonna 2011 rekisteröitiin 4 000 tartuntaa, kun vuonna 2001 luku oli 1 950. Tartuntoja arvioitiin olevan vuonna 2013 noin 8 000 kappaletta. Uuden arvion mukaan Afrikassa syntyneiden tartunnat putosivat 35 prosentilla. 54 prosenttia kaikista HIV-tartunnoista oli peräisin heteroseksuaalien seksistä.

Yllättävää kasvua selitetään naisten seksiturismilla – enemmistö naisista saa tartunnan ulkomailla. “Kehitysmaihin seksin perässä matkustavien länsimaisten naisten määrä on lisääntynyt huolestuttavasti”, kertoo David Sykes HIVNow UK:sta. Sykes lisää, että “naiset harrastavat suojaamatonta seksiä afrikkalaisten miesten kanssa, tulevat sitten takaisin kotiin ja tartuttavat aviomiehensä”.

Sykes kertoo eräästä tapauksesta, jossa kokonainen perhe oli sairastunut HIV:iin. Tutkimuksessa paljastui, että nainen oli harrastanut suojaamatonta seksiä Saharan puoleisessa Afrikassa ollessaan siellä humanitäärisessä tehtävässä kahdeksan vuotta aikaisemmin. Naisen mies sai tartunnan yhdynnässä ja kaksi lasta imetyksessä.

Naisten seksiturismi kohdistuu Karibian maihin kuten Jamaikaan, sekä useisiin Afrikan maihin kuten Keniaan ja Gambiaan.

Lähde: Healthy Living

4 KOMMENTIT

  1. Tämä lienee sitä Darvinismia parhaimmillaan. Luonto poistaa heikot yksilöt.

  2. Passeli palkka rodunsekoituksesta, mutta harmittaa, että tulevat takaisin saastuttamaan Euroopan ja jopa pienet lapset joutuvat kärsimään. Kuvottavaa.

  3. Seksiturismi on moraalittominta mistä olen konsanaan vahän kuudentoista ikävuoteni aikana kuullut. Onneksi on fasismi ja sen muunnelma kansallissosialismi johonka turvautua näinä aikoina. Fasismia haukutaan usein sen puolueettomuudesta, eivät ole oikealla eivätkä vasemmalla. Sanoisin, että fasistin ja kansallissosialistin maailmaa ja ajatuksia säätelee moraali.

  4. Nämä vanhat naiset haluavat anaaliseksiä ja peräaukon nuolemista. Gambialaiset tykkäävät nuolla vanhojen eurooppalaisnaisten ryppyreikiä, myös vanhan valkoisen naisen uloste maistuu Gambian koprofiilipojille. Tuollaista palvelua ei kotimaassa saa. Hintakaan ei ole kuulemma paha, noin 10 €, ja musta poika lipittää peräaukkoa koko yön.

Comments are closed.