Koti Uutisia Naisjärjestö ylisti lentäjäpioneeria – juutalaiset järkyttyivät

Naisjärjestö ylisti lentäjäpioneeria – juutalaiset järkyttyivät

11

Amerikanjuutalaisille suunnattu The Forward -lehti kirjoitti maanantaina järkyttyneenä, että kanadalainen naisjärjestö Institute for Women Of Aviation Worldwide (iWOAW) suunnittelee kunnioittavansa Hanna Reitschia rajojen rikkomisesta maailman ensimmäisenä helikopteria lentäneenä naisena. Osittain Air Canadan sponsoroiman tapahtuman aiheena on naisten saavutukset lennon saralla. Järjestäjät uskovat tapahtumaan osallistuvan kymmeniä tuhansia henkilöitä useasta eri maasta.

“Ongelma on että Hanna Reitsch oli natsi ja vannoutunut sellainen”, lehti siteeraa The Canadian Jewish Newsin Janice Arnoldia. “On hienoa, että juhlitaan naisten henkilökohtaisia saavutuksia, mutta miten olisi, jos juhlisimme vain muiden kuin natsien saavutuksia? Olisiko se liikaa pyydetty?”, jatkuu The Forwardin artikkeli. “En ole varma, mikä feminismi juhlii natsien saavutuksia, mutta en halua olla siinä mitenkään osallisena”, kommentoi The Forwardin Phoebe Maltz Bovy.

IWOAW:in perustaja ja puheenjohtaja Mireille Goyer puolusti valintaansa ja totesi, että Reitschin historialliset saavutukset ja kyvyt lentäjänä sekä hänen työnsä Afrikassa sodan jälkeen eivät ole erottamattomia Reitschin mielipiteistä.

Haastattelussa vuonna 1979 Reitsch totesi: “En häpeä sanovani, että uskon kansallissosialismiin. Pidän vieläkin timanteilla koristeltua rautaristiä, jonka Hitler antoi minulle.” Reitsch katui ainoastaan Saksan tappiota sodassa.

Juutalainen B’nai B’rith -järjestö kritisoi äänekkäästi päätöstä. Paikallinen johtaja Harvey Levine totesi: “Natsijulkimon käyttäminen asettaa järkyttävän esimerkin tytöille ja nuorille naisille. Se osoittaa täyttä tunteettomuutta holokaustista selviytyneille ja heidän perheilleen.”

 

Lähteet: The Forward, The Canadian Jewish News

11 KOMMENTIT

 1. Jos pitäisi juhlia vain niitä saavutuksia joita ovat tehneet ei-saksalaiset tai ei-nationalistiset tahot niin kovin olisi hiljaista. Esim. avosydänleikkaukset olivat Josefin keksintöjen saavutusta. Ilman niitä vieläkin kuoltaisiin sydänongelmiin. Opportunistit vain haluavat ottaa kunnian kaikesta siitä minkä muut ovat tehneet ja/tai kehittäneet.

  No, neljä ihmistä on pahoittanut mielensä. Se nyt ei ole kovin paljoa koko maapallon väestöstä.

  • Galileo Galilei, Leonardo da Vinci, Isaac Newton, Sokrates, Arkhimedes, Marie Curie, Dmitri Mendelejev, Alexander Fleming. Ja tietenkin pakko mainita Muhammad ibn Musa al-Khwarizmi, jonka ansiosta koko hiton länsimaalainen tiede on mahdollista. Listaahan voisi jatkaa loputtomiin, että pikemminkin olisi kovin hiljaista jos pitäisi pelkästään saksalaisia saavutuksia juhlia kun alkaa vähän enemmän tonkimaan historiaa …

   • Suurin osa tuossakin listaamistasi henkilöistä kuuluvat joko antiikin Kreikkaan tai Pyhään Saksalais-Roomalaiseen Keisarikuntaan joka on antiikin Kreikan suora henkinen ja etninen perillinen, Rooman ja Charlemagnen valtakuntien kautta. Ja Kolmas Valtakunta on luonnollisesti tämän ns. Ensimmäisen Valtakunnan perillinen.

    Al-Khwarizmin saavutuksia toki en kiistä, mutta onhan se kertovaa että historian aikana eläneistä miljardeista muslimeista löytyy tasan yksi nero, kun Eurooppa ja varsinkin se germaaninen suku euroopassa on tuottanut niitä jatkuvalla syötöllä vaikka onkin vähäväkisempi.

    • Al-Khwarizmi oli persialainen kuten lähes kaikki muslimitiedemiehet tuohon aikaan.

     Persialaisissa on osaksi eurooppalaista perimää. Alueele tuli aikanaan indo-eurooppalaista kieltä puhuvia valloittajia.

 2. Pitää samalla varmaan lopettaa kuulentojenkin juhliminen antisemitisminä.

  • Kuulennot on yhtä fantastinen juttu kuin Holoco$t. Jos joku alkaa kunnolla tutkimaan Kuulentoja – tutkimus päättyy siihen, että lopulta myös Holoco$tin, 911:n yms. väärän lipun operaatioiden valheet paljastuvat.
   Rahan Valtiaiden onneksi kansa ei tutki yhtään mitään.

 3. Juutalaiset voisivat painua länsimaista vinkumasta ja mokuttamasta sinne Israeliin. Selvittäköön sitten seemiläiset keskenään kenelle kuuluu mikäkin maa-alue siellä.

 4. Tämä maailma makaa nyt niin, että ketään muita kuin plagioivia ja salamurhaavia jutkuja saa vain juhlia. Kaikki muut ovat “natseja” ja “kansallismielisiä”, siis tulevia “natseja”.
  On aivan oikea juhlia tuota rohkeaa ja kyvykästä naista, joka kävi Suomessakin joskus 1929- ja 1930-lukujen tienoilla neuvomassa Suomen liitokoneilmailun alkuvuosina, jolla luetiin pohja sotalentäjille ja siviililiikennelentäjien koulutukseen. Jo silloin tuo nuori nainen oli maassaan johtava asiantuntija ja koelentäjä ilmailun alalla. Jo se, että tuo nainen nousi koelentäjäksi miehisen alan huipputasolle Hitlerin Saksassa, jossa virallinen politiikka lähti paljolti siitä, että naisen paikka on kotona äitinä ja huoletivana aviovaimona. Tämä osoittaa Adolf Hitlerin ennakkoluulottomuutta ja tehokkuusnäkökohtaa, joka johtaa Saksan uuteen nousuun Versailesin häpeänrauhan jälkeen. Päinvastoin Hitler kunnioitti syvästi tuota lentäjää ja hänen rohkeuttaan sekä ennakkoluulottomuutta.
  Juutalaisten ainaiseen marinaan joka mooseksen asiasta alkaa jo lopullisesti kyllästymään. Tuo maanvaivana pidettävä etninen ryhmä uhmakkuudessaan ei edes kykene tuottamaan ainoatakaan ajatusta, joka selventäisi sen tosiseikan, ettei ainainen marina tuo lisää kuin uusia vihollisia. Kun ymmärtäisivät pitää edes yhden päivän turpansa kiinni. Siitä on moninverroin enemmän hyötyä heille itselleenkin kuin puolen vuoden räkytyksestä. Vastenmielistä, todella vastenmielistä.

 5. Hanna Reitsch oli uskollinen loppuun asti oikeaksi katsomalleen aatteelleen. Tulee mieleen toinen suurenmoinen lentäjä persoona stuka pilotti Hans-Ulrich Rudel.

 6. Kansallissosialistihan on mitä pätevin esikuva naisille! Eikä mikään Madonnan kaltainen naisen irvikuva, joka heiluttaa sukupuolielimiään vielä viisikymppisenäkin töllössä pikkutyttöjen ihaillessa ihan vaan “seksuaalisen vapauden” nimissä.

  • Madonna on jo 6kymppinen roturutsaaja. Kaltaistaan rappiotaiteilijaa ei edes kannata mainita tässä yhteydessä.

Comments are closed.