Koti Uutisia Nainen väittää Suomen Sisu -pipoisen miehen uhkailleen tätä – Suomen Sisu ei...

Nainen väittää Suomen Sisu -pipoisen miehen uhkailleen tätä – Suomen Sisu ei ole koskaan teettänyt pipoja

27

Nainen väittää Suomen Sisu -pipoisen miehen uhkailleen häntä, mutta Suomen Sisu ei ole koskaan teettänyt pipoja.

Varhaiskasvatuksen maisteriopiskelija Lotta Eloranta kertoi lauantaina Twitter-sivullaan joutuneensa raitiovaunussa väkivallalla uhkailun kohteeksi Suomen Sisu -pipoon pukeutuneen miehen aloitteesta. Syyksi hän kertoo sylissään olleen kameran, jolla uhkailija luuli hänen kuvanneen tätä. Eloranta kirjoitti Twitterissään lauantaina:

“Istuttiin sporassa kamera sylissä menossa kuvaamaan merta. Suomen Sisu -pipoinen äijä uhkasi neljästi hakata meidät, kun luuli, että kuvataan heitä. Ei tietenkään kuvattu. Ei uskonut, jatkoi uhkailua. Hän olis kuulemma käynyt päälle heti, jos oltais oltu anarkisteja. Huhhuh.”

Twiitti sai viikonlopun aikana ainakin 55 uudelleentwiittausta, mikä tarkoittaa suhteellisen suurta näkyvyyttä tälle. Eloranta palasi vielä sunnuntaina miettimään tapahtumaa tahtoen keskustelun avulla löytää jonkinlaisia ratkaisumalleja vastaaviin tilanteisiin:

“Musta on tärkeää, että tästäkin aiheesta puhutaan. Keskustelun avulla joku voi saada toimintamalleja siihen, miten itse voisi toimia vastaavanlaisessa tilanteessa. Itse menin aika puihin, enkä osannut muuta kun ääneen ihmetellä ja pyytää häntä lopettamaan.”

Sunnuntai-iltana Twiitti tavoitti myös Suomen Sisun väen, joka kommentoikin asiaa suoraan Elovaaralle. Sisun mukaan he eivät ole koskaan painattaneet tai levittäneet yhtäkään pipoa. Sisu kirjoittaa:

“Ihan hyvä tarina, mutta Suomen Sisu ei ole koskaan teettänyt, myynyt tai jakanut pipoja.”

Myös moni muu järjestön jäsen tai järjestöä lähellä oleva henkilö antoi naiselle saman palautteen. Tämän jälkeen Elovaara ei ole itse kommentoinut asiaa ainakaan toistaiseksi.

Sosiaalisen mediansa perusteella Elovaara on esikouluopettaja, joka opiskelee Helsingin yliopistossa. Sisu ihmetteleekin omalla Twitter-sivullaan, eikö yliopisto opeta opiskelijoilleen lainkaan rehellisyyttä.
 

Lähde: Twitter

27 KOMMENTIT

 1. Taas yksi “tuhannen yön tarina” Suvakit on kovia valehtelemaan, milloin ovat nähneet kun Mahmudia on kidutettu palautuslennoilla ja milloin mitäkin harhoja.🙂

 2. Tytteli suoltaa täyttä paskaa, joka ei ole edes kaunista – muk. J.K. Paasikivi – Nämä vasemmistolaiset äärikommunistit eivät edes omaa minkäänlaista realitiikantajua ympäröivästä maailmasta. Käsittääkseni yksikään isänmaallinen tai nk. “äärioikeistolainen liike” tai niihin kuuluva ei ole kertaakaan nostanut meteliä meneillään olevasta heidän kuvaamisestaan, puhumattakaan siitä, että jollain sekapäisellä “kottaraisella” olisi “kamera sylissään”. Tuollainen käytös viittaa vahvasti ainoastaan kommunististen anarkistien suuntaan, jotka ovat sellaisia mimosa-perseitä, että tuon vertauskuvauksellisen “Mimosan” ahteri on silkkaa karkaistua terästä.

 3. Alkanee ideat loppua kansallismielisten vastustajilta? Eipä silti että rehellisyys olisi koskaan ollut vasemmisto”intellektuellien” määräävä luonteenpiirre mutta ainakin satuja he ovat hyviä suoltamaan. Jää paroni Von Münchausen toiseksi.

 4. Olen joskus nähnyt SISU-kuorma-auton mainospipoja.

  — Onneksi sentään tuolla uhkailijalla ei ollut SCANIA-pipoa päässä!

  • Joo. Sisu-auton pipoja on . Ja karkin. Jos jotain ehkä on tapahtunut jonkun Sisupään taholta. Täytyis sentään tarkistaa edes mitä valehtelee. Valehtelukaan kun ei ole hölmöjen laji.

 5. Ihmiset tekevät kaikkensa saadakseen paikkansa “parrasvaloissa”. Lotankin olisi hyvä tiedostaa asioita ennenkuin ryhtyy kertomaan satuja. Taikka, satujahan hän tulee kertoman lopun elämäänsä, kestohymy kasvoilla joka minusta muistuttaa ummetuksen uhrien kasvonilmeitä.

  Niin että hyvin alkoi ura. Valehtelusta kiinni heti jo opiskeluajoilla. Minä säälin niitä lapsia jotka joutuvat hänen ryhmäänsä.

 6. Jos tämänkin tarinan yksityiskohdaksi ei olisi sattunut Sisun pipoa, niin yleisö varmaan nielisi koko valheen sellaisenaan.

  • Yksityishenkilö kun ei tässä Suomen maassa pysty itsenäisesti pipoja teettämään? 😛

   • Yksityishenkilö kun ei tässä Suomen maassa pysty valehtelemaan?

    • Pystyy pystyy, mistä Leo itse olet aivan loistava esimerkki 🙂

    • Mutta voin Leolle voisin sanoa että onko kukaan koskaan tutkinut että onko joku Suomen Sisun kannattaja teettänyt oma-aloitteisesti pipoja koska tarroja heiltä ainakin löytyy, niin miksei joku hardcore kannattaja olisi itselleen siitä pipoa vääntänyt? Onko se jotenkin mahdotonta?

     Onhan se tietty helpompi aina väittää toista valehtelijaksi niin ei tarvitse sen kummemmin vaivaa nähdä että selvittäisi totuuden tai myöntäisi omien virheitä 😉

   • Ja juutalaiset ei koskaan valehtele.

    Ketkäs ne tappoi Jeesuksen?

  • ja mä oon saanu sellasen kuvan että nää Sisu-kaverit on kovemman luokan sionisteja niin miks tääl puolustellaan niitä? 😮

   • Eiköhän tässä ollut kyse valehtelusta. No (((juutalainen))) tämän taidon osaa.

    • Todiste “valehtelusta” on se että Sionin Sisujen joku järjestövastaava sanoo että he eivät ole teettäneet koskaan pipoja? 😀

     Aika lailla tässä mennään sana sanaa vastaan. En siis sano että Eloranta puhuisi totta mutta mitään todisteita ei ole esitetty suuntaan tai toiseen. En luota asiassa oikein kumpaankaan osapuoleen.

     • “Torstilta” nyt aika väsynyttä vänkäämistä.

      Koitas nyt laittaa jotain sellaista asiaa jossa ihan kiistattomien todisteiden kanssa lyöt jauhot suuhun, vai eikö sellaista oikein löydy? Loppuiko äly kesken?

     • Eipä se Juppaseipäsjuupaskaan ilmeisesti pysty mitään kiistattomia todisteita esittämään 😛 Että uliuliuliuli

   • Nuorena jullina ajoin useamman vuoden Sisulla. Oli RR320 moottori ja Fuller-Eaton 13-vaihteinen suorahammaslaatikko. En silti muuttunut sionistiksi.

 7. On j*malauta yhdestä piposta nyt tehty iso numero. Juutalainen vedättää ja te vielä lähdette mukaan… Eiköhän se kupletin juoni ole siinä että joka ikinen väkivaltainen teko uhkaus tai mikä tahansa yritetään pistääkansallismielisten piikkiin.

  Jos katsotaan ketkâ niitä uhkauksia jakelee ja tekee naamioituneena sankarillisia hyökkäyksiä suurpääomaa vastaan potkimalla polkupyöriä ja näyteikkunoita rikki sekä vandalisoimalla niin yhteis- kuin yksityisomaisuutta niin ei sieltä löydä Sisun tai PVLn tunnuksia tai jäseniä. Eläköön vapaa anarkia ja vandalismi sirpin ja vasaran nimeen. Niin ja pössypiipun sekä (monesti käytetyn) huumeruiskun…

 8. Ei kyllä yllätä että suvakki vetäisi hatusta skeidaa jota ei ole koskaan tapahnut.

  Eikä tuota olisi kukaan uskonut vaikka niitä pipoja olisikin olemassa, kansallismieliset ei käyttädy noin. Vähän sama kuin väittäisi nähneen koiran kiipeävän korkeaan mäntyyn.

 9. Kas kun ei ollut Hankkijan lippis.. järkyttävää miten voi noin suoraan valehdella, “uhkasi neljä kertaa hakata meidät”..Jos tuo olisi totta niin ton tason idiootti ois kiljunut poliisia, tyyppi OLISI VARMUUDELLA KUVATTU ja ratikkakuskia haettu apuun.

 10. KOhta varmaan tämä tyllerö väittää että Suomenkin raiskaustilastot johtuvat Sisu-pipoisten ja Nordfront-takkisten tekemien raiskausten yleistymisestä. He ovat vain naamioituneet “etelänmaalaisten” näköisiksi rikoksia tehdessään.

  • Menenpä heti kertomaan Takku.netiin loistoidean, Saanhan käyttää saanhan 😉

   Eiku oikealla asialla PVL ootte.

 11. Juu ja tämä alkuperäisen Twiitin laittanut naisoletettu vain sattumalta asetti Twitter-tilinsä sisällön niin, että vain hyväksytyt henkilöt voivat nähdä ne. Hän ei myöskään kamerastaan huolimatta kuvannut henkilöä, joka neljään otteeseen uhkaili häntä. Näin ei toiminut kukaan muukaan ratikassa ollut, vaikka tänä päivänä kaikilla on kamerat mukanaan puhelimissaan. Twiittaaja ei myöskään antanut asiaa kysyneille mitään selitystä asiasta, vaan piilotti tilinsä.

  Mutta ihan varmasti on totta tämä tarina.

Comments are closed.