Koti Uutisia Ulkomaat Nainen tappoi raiskaajansa – yli kymmenen vuoden tuomio

Nainen tappoi raiskaajansa – yli kymmenen vuoden tuomio

7

Joulukuussa 2015 australialainen nainen Roxanne Peters raiskattiin hänen kotonaan Brisbanessa. Raiskaaja Grant Cassar kuoli tekonsa jälkeen.

Cassar raiskasi Petersin nöyryyttävästi. Teon jälkeen Cassar uhkasi Petersin tytärtä, minkä seurauksena Peters otti keittiöveitsen ja iski sen Cassarin sydämeen. Puukotuksen jälkeen Peters raahasi miehen ruumista autonsa perässä noin mailin ja piilotti ruumiin ojaan.

Tuomarin mukaan puukolla iskeminen olisi saattanut olla hyväksyttävää miehen tekojen jälkeen, mikäli Peters olisi ottanut yhteyttä virkavaltaan välittömästi. Kuitenkin tuomarin mukaan auton perässä raahaaminen ja ruumiin piilottaminen ojaan oli liikaa. Tuomioksi luettiin yhdeksän vuotta taposta ja 18 kuukautta hautarauhan rikkomisesta. Peters pääsee ehdonalaiseen todennäköisesti kesällä 2020.

Lähde: The Sun

Aiheeseen liittyen: Göteborgin mellakan johtajana raiskaaja

7 KOMMENTIT

 1. Olis korkeentaan ympäristön roskaamisesta saanut tuomita. “20Dollaria sakkoa ja pam! Seuraava keissi… olis mukavaa olla judge.

 2. Minusta Roxanne toimi ihan oikein. Ruumiin raahaaminen on entisaikojen vanha tapa nöyryyttää rikoksen tehnyttä henkilöä. Ja tässä tapauksessa se oli täysin ymmärrettävää koska henkilöhän oli jo kuollut. Arabit raahaavat eläviä kunnes he kuolevat.

  Sitä minä en ymmärrä että henkilö joka ei ansaitse tulla haudatuksi normaalein menoin, saa “oikeutta” puolelleen 10 vuoden verran. Mutta, kerran vielä, kulttuuri-marxilaiset ovat soluttautuneet kaikkiin keskeisiin virkoihin.

 3. Pitäisi nyt oikeuden ymmärtää, että nainen oli sokissa (voi kysyä Sipilältä mitä se merkitsee?) ja hänen tytärtään vielä raiskaaja uhkasi, jolloin hän toimi häpäistynä naisena ja äitinä. Mikäli oltaisiin Suomessa ei edes heti ilmoittaminen itsepuolustuksellisesta puukotuksesta olisi auttanut mitään, vaan raiskattu nainen olisi Demlan toimesta tuomittu elinkautiseen ja miljoonakorvauksiin kuolleen raiskaajan omaisille.
  Nainen piilotti uhrin ja raahasi tätä -aivan syystä autonsa perässä – vain siksi, koska hän ei jäkytykseltään ja ehkä muutoinkaan ollut aivan “penaalin terävin kynä”. Ei millään pahalla, enkä viittaa tällä naisten olevan tyhmiä, mutta kaikilla ei vain aina ja koskaan leikkaa aivan yhtä hyvin kuin jollain toisella.

  • Kaikki tietävät että Juha on kova suomen kielen raiskaaja, mutta annan ilmaisen, hyvän vinkin:

   se on “šokki”. “Sokki” ei tarkoita suomeksi mitään käsittääkseni.

Comments are closed.