Koti Uutisia Ulkomaat Nainen syytti viattomia miehiä raiskauksista ja sai vankeustuomion

Nainen syytti viattomia miehiä raiskauksista ja sai vankeustuomion

4
Jemma Beale

Viattomia miehiä raiskauksesta ja seksuaalisesta häirinnästä syyttänyt 27-vuotias Jemma Beale on tuomittu 10 vuoden vankeuteen. Beale väitti kuuden miehen ahdistelleen häntä seksuaalisesti ja yhdeksän miehen raiskanneen hänet. Yksi syytetyistä Mahad Cassim joutui Bealen syytöksistä johtuen viettämään kaksi vuotta ja yhdeksän kuukautta vankilassa. Bealelle maksettiin myös 11 000 puntaa korvauksia valheiden perusteella.

Poliisi vietti kaiken kaikkiaan 6 400 tuntia aikaa tutkiessaan Bealen tekaistuja raiskauksia. Tutkinta tuli maksamaan veronmaksajille kokonaiset 250 000 puntaa.

Lähde: The Sun

4 KOMMENTIT

  1. In your dreams, miss Beale. Kuka hemmetti tuollaista mursua nyt uskaltaa edes lähestyä? Päällä ei pysy ja alla litistyy hengiltä. Tervettä meininkiä tämä meetoo.

  2. Tuo tekis kyllä tiukkaa rotumuukalaisellekin. Tää on vähän ku se miituu-kamppiksen alullepanija, semmonen suosta nostetun virtahevonraadon näkönen eliö, jota ei taatusti kukaan oo lähennelly 😀

  3. Tästä tapauksesta en tiedä, mutta samankaltaisia tapauksia on ollut, joissa on epäilty “tekijöiden” ja “uhrin” välistä yhteistyötä oikeusjärjestelmän lypsämiseksi. Osapuolten yhteenlasketut menot ja tulot kun jäävät selvästi plussalle ja tappion nielee valtio eli veronmaksajat.

  4. Eikö noilla kytillä ollut silmiä päässä? Pelkästään kun katsoo tuota upean näköistä sirkuksen laiheliinia niin ei olisi tarvinnut tutkia raiskaussyytöksiä ollenkaan.

Comments are closed.