Koti Uutisia Nainen kerää rahaa hyvityksenä “valkoisten etuoikeuksista”

Nainen kerää rahaa hyvityksenä “valkoisten etuoikeuksista”

2

Viihdeuutiset

Yhdysvaltalainen musta nainen aloitti rahankeruukampanjan, jossa hän pyytää valkoisia tekemään lahjoituksia hänelle hyvityksenä “valkoisen etuoikeuden puuttumisesta”. Vaikka idea kuulostaa lähinnä huonolta sketsijuonelta, jotkut ovat oikeasti antaneet hänelle rahaa “hyvityksenä”.

Yaya M.-niminen nainen perusti viikko sitten rahankeräyskampanjansa GoFundMe.com-sivustolle. Tarkoituksena on saada kasaan 135 000 dollaria, jotka Yaya kokee valkoisten olevan hänelle velkaa. Niin oudolta kuin ajatus kuulostaakin, oli hän lauantaina saanut jo yli 5 000 dollaria reilulta kolmeltasadalta lahjoittajalta.

Yaya M.
Yaya M.

Yaya lupaa lahjoittajille pieniä lahjoja humoristiseen sävyyn, mutta itse rahankeruu on kuitenkin täysin tosimielinen idea, johon liberaalit valkoiset ova tosimielellä osallistuneet.

”Valkoisen etuoikeuden puuttuminen on luonut minulle lukuisia esteitä yrittäessäni onnistuneesti kilpailla valkoisten hallitsemassa työelämässä”, hän kirjoittaa.

“Valkoinen etuoikeus” on Yhdysvaltain kulttuurimarxilaisten piireissä usein käytetty termi, jolla pyritään selittämään mustien epäonnistumista yhteiskunnassa. Termin keksi alun perin juutalaistaustainen kommunisti Theodore W. Allen.

Lähde: The Washington Times

Aiheeseen liittyen: Antirasisti: “Ei riitä, että valkoiset tuntevat olonsa huonoksi”

2 KOMMENTIT

  1. Jo alkaa olla laiskuus huipussaan. Hyökkäys näyttää tässäkin tilanteessa olevan paras puolustus.

    Jostain lueskelin että orjakauppa oli aikoinaan juutalaisten hallussa ja että he viimeiseen asti vastustivat orjuuden poistamista. Kun nyt katsotaan tämän naisen kohderyhmää niin eikös se ole täysin väärään ihmisryhmään kohdennettu? Eikös hänen pitäisi kohdentaa vaatimuksensa sionisteihin? Voihan tietysti olla että hän arvaa jo ettei sieltä tule edes lämmintä kättä, joten on parempi vedota muiden kansanryhmien inhimillisyyteen.

  2. Hei tämähän on mahtava idea!Itse ajattelin tekeytyä juutalaiseksi ja rahastaa hölmöjä holokaustikortilla.Tästä se uusi ura urkenee…

Comments are closed.