Koti Uutisia Nainen ja koira joutuivat pahoinpidellyiksi Tanskassa

Nainen ja koira joutuivat pahoinpidellyiksi Tanskassa

5

23-vuotias Sara Illum Lund-Jensen kertoi tanskalaismedialle, kuinka hän oli kävelyttämässä koiraansa Odensessa sijaitsevan järven rannalla tiistai-iltana, kun neljä nuorta somalimiestä tuli hänen luokseen. Miehet esittivät aluksi kysymyksiä koiran rodusta ja iästä, ennen kuin he alkoivat pahoinpidellä Lund-Jenseniä ja tämän koiraa. “Yksi heistä alkoi potkia Kejseriä (koiraa), mikä suututti minut todella. Sitten yksi heitti meitä kohti kiven, joka osui koiraani”, Lund-Jensen kertoi.

Kun nainen yritti suojella koiraansa, päätyi hän itse joukon pahoinpitelemäksi. “He löivät minut maahan ja alkoivat potkia minua ja ajaa minua järveä kohti. Makasin siellä koirani kanssa, kun he heittivät useita kiviä meitä kohti”, Lund-Jensen jatkoi.

Nainen heitettiin sitten järveen joukkion irvaillessa hänelle. Miesten kerrotaan huutaneen Lund-Jensenille, että tämän koira on vaarallinen ja lainvastainen. “Se ei pidä paikkaansa; koirani on sekoitus amstaffia ja labradoria”, Lund-Jensen selvensi.

Miesjoukko hävisi tapahtuman jälkeen paikalta ja eräs vanhempi nainen auttoi Lund-Jensenin pois vedestä.

Pelottavan tapauksen jälkeen pahoinpitelyn uhri latasi Facebookiin videon, jolla hän kertoo väkivaltaisesta hyökkäyksestä. Videon voi katsoa alta:

 

https://www.youtube.com/watch?v=j5CG_aBOJQU

 

Lähteet: Nordfront.se, Fyens Stiftstidende, Ekstra Bladet

5 KOMMENTIT

  1. Pisti todella vihaksi koirien ja eläinten ystävänä lukiessani tapauksesta. Eikö yhteiskunnalla ole mitään keinoa saada näitä röyhkeitä kulttuurinrikastuttajia pois Pohjoismaista? ( = Tervemenoa Afrikkaan ympärileikkelemään…!)

    • Vihiä paikallisille isänmaanystäville niin ongelma hoitunee jossain kohtaa.

  2. Islamilaisen opin mukaan tämä oli oikein. Laki oli väärässä. Näin koraanissa.

  3. Ei hirveästi rasismisyytökset paina mieltä, jos joku käy oman koirani kimppuun kadulla. Ei tarvitse kahta kertaa miettiä, mitä siinä vaiheessa tekee.

  4. Täysin samaa mieltä. Kotikuntaani näitä kulttuurinrikastuttajia otetaan vain lisää. Varkaudet ovat lisääntyneet ja tappelut kantaväen nuorison kanssa. On tullu vain väkivaltaa tekemään heikoimpia kohtaan. Päättäjämme on luonteettomia raukkoja.

Comments are closed.