Koti Uutisia Myös Norjassa naisille kehotus varovaisuuteen turvapaikanhakijoiden vuoksi

Myös Norjassa naisille kehotus varovaisuuteen turvapaikanhakijoiden vuoksi

3

UK_poliisi_Oppland

Myös Norjassa poliisi kehottaa nuoria naisia tiettyyn varovaisuuteen yöaikaan arabimaista ja Afrikasta tulleiden turvapaikanhakijamiesten vuoksi. Oslosta pohjoiseen sijaitsevassa Opplandin läänissä poliisi kertoo avoimesti ja suoraan, että turvapaikanhakijat ovat tehneet tusinan verran raiskausyrityksiä ja muita seksuaalisia ahdisteluja.

Länsi-Opplandin poliisipäällikkö Bjørn Slåtsveen kertoo, että kaikissa tapauksissa toistuu sama kuvio: “Jokaisessa tapauksessa on mukana kaksi nuorta miestä tai useampi, ja he ovat ulkomaalaisia. Tämä on nyt kehittynyt trendiksi, joka on suuri ongelma tytöille, jotka joutuvat ahdistelun kohteiksi.”

Tällä hetkellä ainakin kuusi tapausta on tutkinta-asteella, ja muutamia miehiä on kuulusteltu. Slåtsveen kertoo, että Opplandin poliisi ottaa asian suurella vakavuudella ja tekee kaikkensa, jotta norjalaiset naiset voivat kulkea rauhassa. “Tällainen ahdistelu ei käy päinsä, ja se on rikos. Kehotamme tekemään rikosilmoituksen heti, jos kokee ahdistelua”, Slåtsveen ohjeistaa.

Norjassa asia otetaan sillä vakavuudella kuin pitääkin. Ruotsissa Östersundin tapaus on vaiettu kuoliaaksi, ja tämän päivän lehdet Suomessa kertoivat sekavia juttua tulevan kesän ahdisteluista, joissa poliisi saattaa joutua suojaamaan turvapaikanhakijoita – siksi, että suomalaiset saattavat äityä väkivaltaisiksi huomatessaan turvapaikanhakijoiden ahdistelevan.

Lähde: PaavoTajukangas.com

3 KOMMENTIT

    • Kyllä saa, valitettavasti. Lisäksi teko tulkitaan mitä todennäköisimmin “rasistiseksi viharikokseksi” joka puolestaan on rangaistuksen koventamisperuste.

  1. Poliisi selittelee jo ennakolta kantaväestön tulevaa rusikointia. Kohottaakohan jokainen poliisi pamppunsa, ellei jopa virka-aseensa oman isänmaansa kansalaista kohtaan kesän varmuudella tapahtumissa kahinoissa? Odotan osittaista liikekannallepanoa. Reserviläinen ei kyllä piippua nosta toveriansa kohti. Tosin, valta voisi vaihtua Suomessa armeijan varustamisen myötä.

Comments are closed.