Koti Uutisia Ulkomaat Myös Greenpeace listattiin Britannian terrorismipoliisin “äärijärjestölistalle”

Myös Greenpeace listattiin Britannian terrorismipoliisin “äärijärjestölistalle”

3

Uutisoimme vastikään Britannian poliisin listanneen Elokapina-järjestön (Extinction Rebellion) “äärijärjestöksi.” Liberaalivasemmistolainen ympäristöjärjestö on esimerkiksi Suomessa pyrkinyt tukahduttamaan kansallismielisten sananvapautta yrittämällä epäonnistuneesti estää kansallismielisten marssia ja valehtelemalla tapahtuman kulusta jälkikäteen.

Nyt Helsingin Sanomat uutisoi myös Greenpeace-järjestön päätyneen listalle. Listaus tulee ilmi Britannian poliisin laatimassa opasvihkossa, joka perehdyttää muun muassa opettajia ja terveydenhuollon työntekijöitä tunnistamaan radikalisaatiota terrorismin ehkäisemiseksi.

Samassa oppaassa on listattuna myös kansallismielisiä järjestöjä, kuten jo kielletty kansallissosialistijärjestö National Action. Helsingin Sanomat valehtelee National Actionin olevan “väkivaltainen äärioikeistojärjestö”, vaikka järjestö ei koskaan olemassaolonsa aikana syyllistynyt väkivaltaan.

Vaikka ilmastonmuutoksesta varoittelu on poliittisesti täysin valtavirtaista ja eliitin siunaamaa toimintaa, poliittinen poliisi ja finanssieliitti pelkäävät, että ympäristöliike voi ruokkia kapitalisminvastaista suoraa toimintaa. Koska poliittisen poliisin tehtävä on suojella kansainvälisen finanssieliitin etua, kaikki kapitalisminvastaiset liikkeet – mukaan lukien ympäristöväki – ovat virkavallan erityismielenkiinnon kohteita.

Lähde: HS

3 KOMMENTIT

  1. Kansallissosialistit ovatkin aina olleet niitä aitoja ja oikeita ympäristön, eläimien -ja luonnonsuojelijoita. Kansallissosialistisessa Saksassa eläinoikeudet ja ympäristökysymykset otettiin ensimmäisten joukossa kunnolla huomioon politiikassa ja lainsäädännössä. Kansallissosialistisessa Saksassa oli kaikista tiukimmat ympäristö, eläin -ja luonnonsuojelulait kuin missään muualla. Nämä ympäristöjärjestöt sahaavat vain omaa oksaansa vastustamalla kansallismielisiä liikkeitä.

  2. Kyllä Greenpeace kuuluu listalle ihan perustellusti, tosin sen voisi liittää myös lobbausjärjestöjen listaan, sillä rahoittajilleen se ei ole koskaan esittänyt edes sanallista kritiikkiä vaikka kyseessä olisi ylikansallinen öljyyhtiö.

    Tuo GMO:n vastustajien yhdistyksen kuuluminen listaan hieman kummastuttaa, vai vaikuttaako tähän se, että GMO on juutalaisille tärkeä tuottavuuden kasvattaja ja kysymys onkin “juutalaisvastaisuuden” estämisestä.

    • Ihmettelemällä GMO:n vastustajien kuulumista terrorismipoliisin äärijärjestölistalle, haluat siis osoittaa kannatuksesi GMO:n puolesta?

      Mitä hyvää kukaan voi tässä GMO:ssa nähdä?

Comments are closed.