Koti Uutisia Sionismi Myös Geert Wilders on vihaisena Kansainvälisen rikostuomiostuimen päätöksestä aloittaa tutkinta Israelin sotarikoksista

Myös Geert Wilders on vihaisena Kansainvälisen rikostuomiostuimen päätöksestä aloittaa tutkinta Israelin sotarikoksista

5
Geert Wilders.

Hallittua oppositiota edustavan maahanmuuttokriittisen Hollannin Vapauspuolueen puoluejohtaja Geert Wilders on tulistunut Kansainvälisen rikostuomioistuimen (ICC) päätöksestä aloittaa tutkinta Israelin sotarikoksista niin, että hän haluaa ICC:n syyttäjän, Fatou Bensoudan ulos Hollanista.

“ICC toimii puolueellisena pro-palestiinalaisena instituutiona ja antisemitistisenä kenguru tuomioistuimena. Bensouda tulisi julistaa ei-toivotuksi henkilöksi ja häätää ulos Hollannista.” Wilders oli jyrissyt.

Sionistinen Wilders on äitinsä puolelta juutalainen.

Lähde: Times of Israel

5 KOMMENTIT

  1. Näköjään monen maan “kansallismieliset” puolueet koostuvat juuri näistä koshernationalisteista, jotka laittavat kipan päähän ja kumartavat kansainväliselle rahavallalle. Kuten täällä Suomessa Perussionistit.

    • Juutalaiset pelaavat aina molemmilla puolilla kentää ja se takaa aina varman voiton.

      • Yksinkertainen totuus, jonka ymmärtämiseen moni on liian yksinkertainen. Täällä on kaikenlaista “holokausti”-uskovaista, Israelin ystävää, Palestiina-tilanteen muslimiymmärtäjää, uuniin laittajaa jne.

  2. Hän on havainnut ongelman ja koettaa kaivautua syvälle tunnustellakseen asian perin pohjin ja löytääkseen ja poistaakseen syyllisen epäkohdan… jossain se herne on siellä nenässä.

Comments are closed.