Koti Uutisia Kotimaa MV-median oikeudenkäynti: Mario Argenta todistaa epäiltyä toimittajaa vastaan

MV-median oikeudenkäynti: Mario Argenta todistaa epäiltyä toimittajaa vastaan

22
Mario Argenta.

Helsingissä Ilja Janitskinia ja muita MV-mediaan liittyviä toimijoita vastaan järjestetyssä ajatusrikosoikeudenkäynnissä on tapahtunut yllättävä käänne. Maahanmuuttokriittisessä liikkeessä muutaman vuoden ajan toiminut Mario Argenta tulee todistamaan lehden toimittajaksi epäiltyä Asta Tuomista vastaan.

Osa MV-median toimittajista on oikeusturvasyistä toiminut anonyymisti. Argenta on kuitenkin kutsuttu vakuuttamaan tuomari siitä, että Tuominen olisi toiminut julkaisussa T2-nimimerkillä.

Oikeudessa puidaan myös sitä, oliko MV-medialla oikeutta paljastaa Yle-toimittaja Jessikka Aron saamat huumetuomiot. Aro vaatii MV-median taustahenkilöiltä yli 100 000 euron korvauksia.

Valtamedia on surutta paljastanut kansallismielisten ihmisten vanhoja rikostuomioita, mutta tiedotusvälineiden mukaan kansallismielisillä ei oikeutta tehdä samaa valtamedian toimittajille.

Lähde: MV-media

22 KOMMENTIT

 1. Kenenkään ulkonäköön puuttumatta, mutta katsokaa nyt kuvaa. Kumpi tulee ensin mieleen, pilveä pössyttelevä amerikkalainen liberaali surffipummi, vai maahanmuuttokriittinen kansallismielinen? Surullisen hupaisaa tuossa SE..SKE keitoksessa oli muutenkin toimijoiden uskomaton epäuskottavuus. Molemmat tuleet “jostain muualta” ja suomalainen asepalvelus uupuu molemmilta…mutta hei…isänmaan asialla ollaan 😀 SE-SKE jägerit ovat olleet enimmäkseen haitaksi asialle ja yleinen pilkan kohde takuissa, variksissa ja runk in Finlandissa….ei mulla muuta 😀

  • MV-lehti on hieno julkaisu, joka on ollut jo pitkään eliitin ja kulttuurimarxistien piikkinä lihassa, ja tekee tärkeää työtä paljastaessaan eliitin valheita ja kupruja kuten myös Vastarintaliike. Suomi Ensin liikkeeseen en muuten ota kantaa, paitsi voisivat hioo julkista esiintymistään, vaikka viihdyttävää olisikin, niin ei tarvitsisi heti suu vaihdossa paasata mikrofoniin suvakeista ja maanpettureista, vaikka Totta puhuvatkin, vaan ottaisi asiallisen mutta jämäkän linjan ja esiintyisivät asiallisesti, siitä olisi hyvä lähtee. #freeIlja

  • Kaikki nationalistit ja kansallissosialistit ovat takku ja varisverkosto punarkki roskasakin pilkan kohteena.

   • Totta kai se räkyttää myös eliitin valeoppositioille. Onhan se heille ja eliitille eduksi

 2. Aro päätti vähän kolistella hillotolppaa, 100 000€ korvauksia, joo varmaan, no onhan huumeet kalliita, jotenkin käyttö pitää rahoittaa. 😂

 3. Myyrien takia on haastavaa saada kootuksi yhtenäistä isänmaallista porukkaa näihin liikeisiin ja saada ne tehokkaammin toimivaksi. PVL on onnistunut toistaiseksi parhaiten, ehdottomasti. Vaikka kansallissosialismi on juutalaisten pelossa ihmisten arkikielessä aivan liian harvoin esiintyvä ismi, tulee se kuitenkin jatkossa olemaan yhä laajemmin kannatettu aate.

 4. Takinkääntäjä Argenta. Sana “argent” on raha ranskaksi. Oisko vähän tienannut tällä tavoin..?

 5. Kuinkas yleisesti vastarintaliike suhtautuu sivareihin? Tai ylipäätään kansallismieliset? Ennakko-oletus itselläni on että se on automaattisesti miinus; sivareihin ei voi luottaa, he ovat kakkosluokan ihmisiä tms.

  • Minun mielestä hyväksyttävä syy jäädä pois armeijasta on, jos on henkinen tai fyysinen sairaus, joka estää asepalveluksen syorittamisen, kuten varmaan kukaan punarkki ei ole armeijaa käynyt, koska heillä kaikilla on korvien välissä vikaa. 🙂

 6. Minusta jokaisella on oikeus kieltäytyä asepalvelukseta, jos niin haluaa. Itse olen kansallissosialismin kannattaja, mutta olen irtisanoutunut reservistä ja kertausharjoituksista, koska en halua antaa panostani Nato-vehkeilijöiden käyttöön! Itsenäisellä valtiolla tulisi olla toimiva rajavartiosto sekä järkevästi mitoitettu ja täydellisessä siviilikontrollissa oleva isänmaallinen palkka-armeija, jonka tehtävä on tarvittaessa suojella omaa maata ja sen kansalaisia.

  • Spherical Sapphire; Itse ehdottaisin kompromissia niiden suhteen jota eivät halua aatteellisista syistä asepalvelukseen(tai sivariin) edes kuvitteellisessa kansallissosialistisessa valtiossa. On tavallaan kunnioitettavaa jos joku kokee, että on henkisesti niin korkealla tasolla, että ei halua osallistua primitiiviseen tappamisen opetteluun ja on henk.kohtaisesti valmis kuolemaan sen sijaan, että puolustaisi itseään(kuin Jeesus ristillä), mutta toisaalta myös silloin ko. henkilön kansalaisoikeuksia tulisi rajoittaa esim. äänioikeuden tai muun poliittisen toiminnan suhteen.

   Jos ei hyväksy elämän realiteetteja, että aineellinen olemassaolo eli elämä ja sen ylläpito edellyttää välillä primitiivistä taistelua niin silloin ei ko. henkilön kantoja tarvitse ottaa huomioon maallisen elämän reunaehtoja päätettäessä, valtakunnallisesti tai paikallisesti. Vallan ja vastuunkannon elämän säilymisestä tulisi korreloida.

   Toisaalta mainitsemasi palkka-armeija poistaisi tuon kun sinne menisi muutenkin vain halukkaat ja muilta ei edes kysyttäisi. Mutta toisaalta olen skeptinen palkka-armeijan suhteen kun se mahdollistaa epälojaliteetin kansaa ja sen johtoa kohtaan mikäli sinne hakeutuu vain rahan perässä olevat. Palkkasotilaathan ovat yleensä paaria luokkaa arvostusasteikolla. Saksassa 30- luvulla taisi olla ihan pakollinen armeija, tai en ole tästä varma, mutta olen ymmärtänyt, että joutui ainakin joksikin aikaa pakkotyöleirille jos pasifistisista syistä kieltäytyi palveluksesta.

   • Juutalaisten ei tarvinnut mennä armeijaan – heiltä vaadittiin vain hieman työtä.

   • Saksassa oli vuodesta 1931 vapaaehtoinen asepalvelus sekä 6kk työpalvelus, Arbeitsdienst. V. 1935 molemmat muuttuivat pakollisiksi 18 – 25 vuotiaille miehille ja työpalvelus oli suoritettava ennen asepalvelukseen astumista. Ne jotka olivat ilmoittautuneet vapaaehtoisiksi johonkin erikoisaselajiin kuten Luftwaffeen tai Kriegsmarinen sukellusveneisiin, saivat lyhennetyn työpalveluksen.

    Siviilipalvelusta ei tunnettu ja kieltäytyjät päätyivät yleensä vankilaan. Aseettomaan palvelukseen oli mahdollisuus mm. liittymällä vakinaiseen palokuntaan tai väestönsuojelujoukkoihin ja myös kouluttautumalla esim. lääkintämieheksi jolloinka Sveitsin punainen risti myönsi nk. sinisen kirjan joka todisti ko. henkilön statuksen olevan “noncombatant”.

    Puna-armeijalle sininen kirja ja punainen risti olivat pikemminkin yllyke ja maalitaulu kun taas länsiliittoutuneet kunnioittivat niitä verraten hyvin, pl. Luftwaffen Seenotdienstin pelastuskoneet joita Britit ammuskelivat huviksensa alas. Ja tappoivat monia omia lentäjiään joita ko. koneet olivat noukkineet kanaalista turvaan…

   • Tässä kohtaa aikajanalla meillä kaikilla pitäisi jo olla tiedossa, kuka masinoi parit primitiiviset viime maailmansodat.

    Kyllä se niin menee, että muutama klikki puuhastelee rintamalinjojen takana ja kiihottaa lampaat tappamaan toisiaan omien likaisten päämääriensä saavuttamiseksi, ja meno on jatkunut näihin päiviin ja jatkuu edelleen”pienemmissä” sodissa.

    Se, että joku päättää puolestasi, milloin soditaan ja ketä vastaan, ja sinä lampaana tottelet, vaikka sinulla ei ole käytännössä osaa eikä arpaa tilanteen kehittymiseen, osoittaa suurta heikkoutta.

    Ymmärrän asepalveluksesta kieltäytyjiä, mutta aseista kieltäytyminen ylipäänsä ei välttämättä ole hyvä asia. Jokaisen velvollisuus on puolostaa omaa kotiaan vihamieliseltä tunkeutujalta viimekädessä asein. Tosin Suomessa tämä on rikos. Lisäksi kansalla on oltava riittävästi omaa aseistusta siltä varalta, että eliitti ja hallinto ryhtyy polkemaan kansaa, niin kuin nyt on nähty.

    Edelleen, tiukasti siviilikontrolloitu palkka-armeija puolustamiseen, ei NATOn hyökkäyssotiin ja ilman Venäjän”uhkasta” kiihottumisia, olisi minusta paras sotilaallinen malli.

  • Ymmärrän pointtisi ja harkitsin itsekin luopuvani jämistäni ja siirtyväni kieltäytyjien joukkoon, mutta… Rakastan maatani, vaikka vihaan hallintoa, eli en kuitenkaan siirtynyt aseistakieltäytyjien joukkoon, koska…haluan seistä siinä porukassa, joille aseet jaetaan, jos tilanne kiristyy…tyystin eri kysymys onkin, ketä kohti minä piipun suuntaan, jos tilanne eskaloituu D Tätä samaa suosittelen myös muille nationalisteille.

   • Täytyy vähän katsoa, kenen käyttöön annat oman panoksesi. Nato-vehkeily on selviö ja sitä tasoa, että ei ole syytä pönkittää sitä omalla osaamisellaan. Mitä tulee aseiden jakoon, on syytä varustautua itse, sillä niitä sotilasaseita ei taatusti jaeta vastarinnalle! Välillä tuntuu, että pakkomielteen omaisessa vausmiespalveluksessa ei nähdä enää metsää puilta.

 7. mv:mediakin on näköjään näitä koshernationalismin puolesta puhujia, harmillinen asia. ainoa oikea ja ainoa vaihtoehto on vastarintaliike

 8. Suomi ensin oli ja on nykyisessä jäätyneessä tilanteessaankiin tämän koshernationalisti Mario Argentan oma linnake, josta erimieliset ja epätoivotut henkilöt on lopulta haluttu ajaa ulos sekä tuhota ja lamaanuttaa tarkoituksella yhdistyksen toiminta ja jolle oli alunperin luotu aivan järjettömät toiminnan jämäyttimäsen mahdollistavat säännöt. Logokin oli ja on suomalainen versio juutalaismieliseltä “sisarpuolue” Britain Firstiltä.
  Suomen kansa ensin on sitten tästä ihan erillinen tavallisten ihmisten avoimesti ja laajalla itsenäisyysohjelmalla ajava puolueprojekti tuolle Argentan farssille.

 9. Todistaa rahan ja selkärangattomuuden voimin.
  Paskan sama mitä tuollainen mies sanoo, tee hän ei koskaan mitään. Kunhan “kulkee perässä ja arvostelee”, kuten muuan kreikkalainen ajattelija on suustaan päästänyt.

Comments are closed.