Koti Uutisia MV-median Korhonen kertoo tapauksestaan live-lähetyksessä

MV-median Korhonen kertoo tapauksestaan live-lähetyksessä

4

Edeltäjänsä tavoin poliittisen poliisin vainon kohteeksi joutunut MV-median päätoimittaja Juha Korhonen tulee torstaina kertomaan live-lähetyksessä viimeisimmistä käänteistä. PolPo on jo pitkään yrittänyt saada suljettua MV-median, mutta yritykset ovat aina päättyneet nolosti heidän kannaltaan, sillä lehden toimitus ei ole alistunut viranomaisten painostukseen.

Uusin tukahduttamisyritys nähtiin, kun poliisi teki mielivaltaisen kotietsinnän päätoimittajan kotiin ja yritti ottaa hänet kiinni. Korhonen ei kuitenkaan ollut paikalla, joten PolPo joutui poistumaan tyhjin käsin. Nyt Korhonen jatkaa julkaisun toimittamista, ja hänet on ilmeisesti etsintäkuulutettu tekaistuilla syytöksillä.

Korhonen kertoo tapauksestaan torstaina noin kello 19.30 alkavassa lähetyksessä. Linkki lähetykseen ilmestyy torstaina MV-mediaan noin 15 minuuttia ennen lähetyksen alkamista.Lähde: MV-media

4 KOMMENTIT

  1. Tässä on kyllä Korhosella oikea asenne! Ihan sama miten viranomaiset yrittää ajaa kaikenmaailman kielto- ja sensuurihankkeita, jatkuu toiminta silti!

Comments are closed.