Koti Uutisia MV-lehden päätoimittajaa vaaditaan vangittavaksi poissaolevana

MV-lehden päätoimittajaa vaaditaan vangittavaksi poissaolevana

3

UK_media_sensuuri

Viranomaiset jatkavat MV-lehden painostamisyrityksiä esittämällä sen julkaisun päätoimittajaa vangittavaksi poissaolevana. Helsingin käräjäoikeus käsittelee ulkomailla asuvan Ilja Janitskinin vangitsemista perjantaina.

MV-lehteä on yritetty hiljentää mitä erilaisimpien keinojen avulla, mutta yritykset eivät ole tuottaneet tulosta eikä lehdellä ole aikomustakaan lopettaa toimintaansa. Viimeksi kesällä Helsingin poliisilaitos yritti saada lehteä suljettua salaisella päätöksellä. Yritys ei onnistunut eikä jäänyt salaiseksi, sillä MV-lehti julkaisi kaikki asiakirjat aiheesta.

Lehden sensuroimaton journalismi ja sen kielteinen kanta monikulttuurisuuteen ovat suututtaneet viranomaiset, valtamedian ja monikulttuurisuuden kannattajat. Toisaalta samoista syistä julkaisu on onnistunut saavuttamaan suuren ja vakiintuneen lukijakunnan. Viime kuussa jopa entinen vasemmistojohtaja Suvi-Anne Siimes myönsi lukevansa MV-lehteä, koska valtamedia pimittää tietoa maahanmuuttoasioista.

 

Aiheeseen liittyen:

Entinen vasemmistojohtajakin tunnustaa MV-lehden merkityksen
Oikeus hylkäsi poliisin vaatimuksen MV-lehden sulkemisesta
MV-lehti painostuksen kohteena

3 KOMMENTIT

 1. Lehdistö tiedote. Heti julkaisu vapaa.MIELENILMAUS ILJA JANITSKIN JA SANANVAPAUDEN PUOLESTA! Perjantaina 30.9 klo 12.30-16 Helsingin oikeustalolle. Porkkalankatu 13. Oikeudenkäynti alkaa klo 14.
  Ilja Janitskin MV-lehden päätoimittaja aiotaan tuomita poissaolevana kiinniotettavaksi. Rk-liike järjestää tukiryhmän kokoontumisen Helsingin oikeustalolla Ilja Janitskin ja sananvapauden puolesta, Mv-lehti on ollut ensimmäinen kansaa herättävä julkaisu, joka nyt näyttävästi aiotaan vaientaa. Sananvapaus on kaikkien ihmisoikeus. Tule tukemaan Iljaa ja sananvapautta Helsingin oikeustalolle klo 12.30. Tapahtuma on päihteetön ja kaikille avoin tilaisuus. Tervetuloa.

 2. Ilja Janitskinn, piikki mädättäjäin lihassa. Lopettamalla tai vankilaan tuomitsemalla Suomen poliittinen eliitti tulee samalla tunnustaneeksi.
  A) Ilja on OIKEASSA!
  B) Suvakit ja tuuliviiripolitiikot ovat LUUSEREITA!
  C) Kyseiset tahot TUNNUSTAVAT tavoitteensa eli SUOMALAISTEN KANSANMURHAN!
  D) Hirttävät itsensä MONIKULTTUURISUUSPOLITIIKKAAN laittamalla kaiken YHDEN KORTN VARAAN!
  E) Vievät Suomen Länsimaisesta Demokratiasta kohti POHJOIS-KOREAA!
  F) Varmistavat OMAN kurjan LOPPUNSA!
  G) Kääntävät SELKÄNSÄ Suomalaiselle ENEMMISTÖLLE!
  H) Kansan ja maansa PETTUREITA!
  I) Suomen Polisii = STASI!
  J Suomi on KOMMUNISTINEN VALTIO!
  K) Suomen koko olemassaolo historiansa HÄPEÄLLISIN PÄIVÄ!

Comments are closed.