Koti Uutisia MV-lehden päätoimittaja pidätetty

MV-lehden päätoimittaja pidätetty

8

MV-lehti uutisoi perjantaina, että lehden päätoimittaja Ilja Janitskin on pidätetty Espanjassa. Suomen viranomaiset ovat pitkään yrittäneet saada suosittua mediaa hiljennettyä, koska se uutisoi myös sellaisista asioista, joita kansalaisten ei haluttaisi tietävän.

“Janitskinista oli Suomessa tehty kansainvälinen pidätysmääräys. Tänään aamupäivällä Interpolin espanjalaispoliisit kävivät hakemassa Janitskinin tämän asunnolta”, MV-lehti kertoo.

Lehden mukaan Janitskin tuodaan todennäköisesti Suomeen kuulusteltavaksi. Pidätyksen lisäksi päätoimittajalla oli todettu vakava syöpä umpilisäkkeen poiston yhteydessä otetuista koepaloista. Leikkauksen piti olla 16. elokuuta.

 

Aiheeseen liittyen:

MV-lehti julkaisi Aarnion oikeudenkäynnin salaiset osat
MV-lehti julkaisi vastaanottokeskuksen salaisia raportteja
MV-lehti teki ison lahjoituksen vähävaraisille lapsille
Viranomaisten nolo kampanja MV-lehteä vastaan jatkuu
MV-lehden päätoimittajaa vaaditaan vangittavaksi poissaolevana
Entinen vasemmistojohtajakin tunnustaa MV-lehden merkityksen

8 KOMMENTIT

 1. Janitskinille kaikkea hyvää. MV jo tiedottikin, että toiminta jatkuu tästä huolimatta. http://mvlehti.net/2017/08/05/itkijaeukko-simon-elo-tunsi-hetken-riemua/

  “MV-lehti tulee jatkossakin uutisoimaan Simonin elostuista. Helsingin Polpo ei kykene ikinä laukkauttamaan MV-lehteä.

  MV-lehti jatkaa sananvapauden asialla piikkinä korruptoituneen valtaeliitin lihassa! Mv-lehteä ei voida lopettaa yksittäisiä toimijoita kiinni ottamalla!”

 2. Toisinajattelijat joutuvat kehitysmaissa ajojahdin kohteeksi. Paras olisi hakea ensitilassa poliittista turvapaikkaa esim. Ecuadorin suurlähetystöstä.

 3. Pitkä oli pakoilu, mutta joskus on pakko antautua olosuhteiden painosta. Janitskin on osa Suomen sananvapauden historiaa nyt ja ikuisesti.

 4. Suomi on kuin Kiina tai Myamar sekä lukuisat muut maat, joissa on ikonin asemaan nousseita poliittisia vankeja, jotka ovat toisinajattelijoita. Lopputulemana kommunistisen hallinnon kiusaamien ihmisten kohtalona on kuolla vankiloissa “sydänkohtaukseen”.

 5. “Päättäjämme” pelkäävät, koska Ilja on vasta raapaissut pintaa julkaisuillaan ja suuri määrä JULKISTA materiaalia aina valtiopetoksia myöten odottaa julkistamista !

  Otan esimerkin: edes Ilja ei vielä ole uskaltanut julkistaa kunnollista juttua Suomen “perustuslain” 118 §:n taustoista . ( julkinen lakitietokanta Finnlex PL 118 § …Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.”

  Tämän valtiopetoksen taustat mm. Kansainvälisen rikostuomioistuimen LAHJONTA ( HE 55/2007 ) sen tulemiseksi toimivallattomaksi PL 118 §:n mukaisissa asioissa on julistettu salaiseksi 25 vuoden ajaksi !

  Ilman Tuija Braxin allekirjoittamaa “sopimusta”; Suomi MAKSAA ja pitää Ruanda-“oikeudenkäynnin” ja Kansainvälinen rikostuomioistuin tulee toimivallattomaksi Suomea koskevissa “yksittäistapauksissa” KAIKKI PL 118 §:n mukaiset asiat olisi SUORAAN voinut lähettää Kansainvälisen rikostuomioistuimen tutkintaan ja KAIKKI olisi paljastunut jo 2006 – 2007 .

  Siksi kai myös 2006 – 2006 Euroopan ihmisoikeustuomioistuimelle lähettämäni TODISTEET lainsäädännöllisestä syrjinnästä Suomessa LAPSIA, hetero-aviomiehiä ja pienyrittäjiä kohtaan ( EIT 24221/06) piti Hirvelän TUHOTA 27.3. 2009 ?

  Tuhoaminen tapahtui EOA kanslaipäätösken 1350/4/08 maukaisissa “olosuhteissa”.

  Tämä julkinen asikairja on julkistettu archive.is / kimmoleaks.fi ( MV-lehti / keskustelufoorumi / paljastetaan totuus / ihmisoikeuksien ja rahan varkaus Suomessa.

  Jo 9. 12. 2005 jätin valtakunnansyyttäjänvirastoon SYYTEILMOITUKSEN lainsäädännöllisen syrjinnän lopettamiseksi Suomessa LAPSIA, hetero-aviomiehiä ja pienyrittäjiä kohtaan. ( kirjattu diaariin 8 kuukautta myöhässä). Siis VKSV:n entinen työntekijä tuhosi VKSV:n epäasiallisen menettelyn tiedot Strasbourgissa 27.3. 2009 ( Eoa kanslaiapäätös 1350/4/08); kuten myös 99 % Suomesta sinne lähetettyjen tapausten asikairjat . ( Euroopan neuvoston Suomen valtuuskunnan rapaortti edusk.)

Comments are closed.