Koti Uutisia Mustien jengiväkivalta lisääntymässä Australiassakin

Mustien jengiväkivalta lisääntymässä Australiassakin

2
Siirtolaisjengiläisiä Australiassa.

Muun muassa sudanilaisten ja muiden afrikkalaisten siirtolaisten virta on johtanut samaan kehitykseen Australiassa kuin muissakin maissa: väkivalta- ja seksuaalirikokset ovat lisääntyneet rajusti. Australian pääkaupungissa mustien jengit luovat suurimman uhan.

Afrikkalaiset maahanmuuttajat ovat tehneet hiljattain väkivaltaisten autoryöstöjen sarjan. Australialainen The Age -sanomalehti haastatteli yhtä autoryöstön uhria:

“Tiesin, että jotakin oli vialla, kun näin heidän [afrikkalaisten] tekevän U-käännöksen autollaan ja seuraavan minua. Pistin tallan pohjaan päästäkseni karkuun. En tiennyt, pitäisikö minun paeta poliisiasemalle tai jonkun taloon, koska en tiennyt, mitä he halusivat tehdä.”

Danielleksi nimensä kertonut nainen sanoi ajaneensa sivukadulle ja juosseensa taloon pyytämään apua. Afrikkalaiset saivat hänet kuitenkin kiinni, löivät häntä päähän ja varastivat avaimet hänen kädestään.

“En ole koskaan ollut niin peloissani. Piilouduin, en tiedä kuinka pitkäksi aikaa, ehkä viideksi tai kymmeneksi minuutiksi ennen kuin poliisit tulivat.  He repivät hiuksiani, minuun koskee hieman ja olen ja shokissa. En tiedä, miten tässä tulisi toimia. Me elämme Melbournessa emmekä Johannesburgissa, tämä ei ole normaalia, mutta se on tulossa normaaliksi, mikä on naurettavaa.”

Lauantaina taas ryöstettiin jalokiviliike Toorakissa Melbournessa. Valvontakameran videolla näkyy selvästi, kuinka joukko mustia ryöstää koruvitriinit vasaroilla murskaamalla ja pahoinpitelevät liikkeen myyjän aseella hakkaamalla. Mustat pakenivat paikalta ja myyjä vietiin sairaalaan hoidettavaksi. Hänen vammansa eivät ole hengenvaarallisia.

Tapaus oli toinen kolmen kuukauden sisällä, kun liike ryöstettiin. Liikkeen omistaja Tony Fialides kommentoi: “Olen niin pettynyt. Ihmiset muista osavaltioista ja maista kysyvät, mitä Victoriassa oikein tapahtuu.”

Australian poliisi on vastannut ei-valkoiseen rikollisuuteen luomalla oman yksikön afrikkalaisjengejä vastaan.

Lähteet: Daily Stormer, Daily Mail, The Age

2 KOMMENTIT

  1. Tähän se kehitysmaalaistaminen johtaa, joka paikassa minne näitä tiettyjä geenipooleja edustavia päästetään. Sama juttu Euroopassa ja USA:sa.

Comments are closed.