Koti Uutisia Mustat videoivat avuttoman uhrin kidutuksen Chicagossa

Mustat videoivat avuttoman uhrin kidutuksen Chicagossa

2

Neljä nuorta mustaa kidutti 18-vuotiasta valkoista puolen tunnin ajan aiemmin tällä viikolla. Poliisi on pidättänyt teosta neljä epäiltyä, mukaan lukien pahoinpitelystä videon nettiin ladanneen Brittany Covingtonin.

Puolen tunnin mittaisella videolla uhri on sidottu ja hänen suunsa on peitetty ilmastointiteipillä. Hänen pahoinpitelijänsä ilkkuvat häntä ja nauravat hänelle. Lyödessään ja potkiessaan uhria nelikon kuullaan videolla huutavan “Vittuun Donald Trump“, “Vittuun valkoihoiset” ja “Hän on Euroopasta, hän ansaitsee sen”. Nelikko viilsi uhriaan myös veitsellä otsaan.

Pahoinpidelty poika oli kateissa 48 tuntia. Ei ole varmaa tietoa siitä, kuinka kauan häntä oli kidutettu. Chicagon poliisin mukaan poika ei ollut löydettäessä sellaisessa kunnossa, että häntä olisi voinut kuulla. Häntä luonnehditaan avun tarpeessa olevaksi, joten rikolliset olivat valinneet uhrikseen puolustuskyvyttömän henkilön.

Ylen raportissa uutisesta poliisin kerrottiin miettivän, onko teolla mahdollisesti rasistinen motiivi tai oliko teko viharikos. Poliisi myös syytti äärioikeistoa viranomaisten ja lehdistön painostamisesta. Chicagon musta poliisipäällikkö kyseenalaisti viharikoksen ja viittasi tekoon mahdollisena “nuorten tyhmyytenä”.

Jos 2008 ryhmä valkoisia olisi kidnapannut ja kiduttanut mustaa huutaen “Mustat vittuun, Obama vittuun”, olisi tapaus ollut välittömästi kansainvälisissä etusivun otsikoissa, Obama olisi ollut pitämässä lehdistötilaisuutta eikä Yleisradiokaan olisi todennäköisesti viitannut huolestuneisiin ääriryhmänä.

Linkki videoon: https://www.youtube.com/watch?v=ACKlyVpPdYM (vaatii sisäänkirjautumisen)

Lähteet: Yle, Nykysuomi.com

2 KOMMENTIT

  1. Minkähänlainen simpahdus sitä pitäisi pään sisällä kokea, että kykenisi tuon levelin neekeröintiin? Sitten kun vielä kolme kaveriakin kokee sen saman tunteen samaan aikaan niin aletaan kyllä olla jo sellaisissa olotiloissa, ettei taida valkoinen mies tähän edes pystyä.

    Vähän sama kun mustien harrastamat joukkoraiskaukset. Kun ensiksi perustelet raiskaamisen itsellesi, niin miten saat houkuteltua tähän vielä useamman kaverinkin mukaan? Tähän ei valkoinen mies edes kykene. Toisilla roduilla on tätä edistyksellisyyttä myös seksuaalirikollisuuden saralla. Sitä edistystä me ei tosin yhteenkään valkoiseen maahan kaivata.

  2. Mietin ensiksi, että eipä taida nuo tekijöidenkään ÄO-lukemat olla kovinkaan korkealla, mutta sitten tajusin että keskiverto musta on muutenkin Eurooppalaisilla standardeilla laskettuna vähä-älyinen ja se kyllä kieltämättä näkyy noissa pidätyskuvissa. Varsinkin noiden miesten (tai “miesten”) kuvat on jo sellaista kamaa, että voisi kuvitella niiden olevan jonkun stereotypioita levittävän rasistin piirtämiä.

Comments are closed.