Koti Uutisia Mustat tuhopolttajat mellakoivat Ranskassa

Mustat tuhopolttajat mellakoivat Ranskassa

1

Useita mustia mielenosoittajia on pidätetty Ranskassa sen jälkeen kun Beaumont-sur-Oise ja muut kunnat kärsivät tuhopoltoista mielenosoitusten yhteydessä.

UK_Ranska_tuhopoltto

Valtavasta poliisien määrästä huolimatta sunnuntai oli viides perättäinen väkivaltainen yö Val-d’Oisen alueella tunkeutuja Adama Traorén kuoltua poliisin sellissä tiistaina. Traorén ruumiinavauksessa selvisi, että hän kuoli vakavasta infektiosta useissa sisäelimissä. Traorén perhe kuitenkin hylkäsi tulokset kuultuaan, ettei kuolema ollut väkivaltainen.

Mielenosoitusten aikana osittain pesäpallomailoilla aseistautuneet mustat polttivat autoja, bensapumppuja, roskiksia ja roskakasoja. Myös taloja sytytettiin palamaan, mukaan lukien suuri varastohalli Persanissa, lähellä Beaumont-sur-Oisea. Useiden valtion rakennusten, kuten julkisten kirjastojen, ikkunat murskattiin. Marssijat myös ampuivat kotitekoisilla mörssäreillä ja ammuksilla poliisia sekä heittelivät polttopulloja. Mielenosoitukset ovat haavoittaneet useaa poliisia.

Beaumont-sur-Oisen pormestari Nathalie Groux tuomitsi mellakoitsijoiden käytöksen ja sanoi: “Heidän tarkoituksenaan oli selvästi sytyttää kaupungintalo palamaan. He repivät postilaatikon irti, mursivat oven ja heittivät sisälle roskia ennen kuin he heittivät polttopullon. Onneksi se ei sytyttänyt tulipaloa.”

Pidätetyistä osaa syytetään vartijoiden ja talojen heittelystä palopommein, ja toisia syytetään “yrityksestä polttaa kaupunki matalaksi”.

Lähde: Breitbart

1 KOMMENTTI

  1. Tyypillistä kehitysmaalaisen roskaväen toimintaa. Näitä ei tule missään nimessä päästää Eurooppaan lisääntymään.

Comments are closed.