Koti Uutisia Mustat kiduttivat pariskuntaa puhalluslampulla ryöstön yhteydessä Etelä-Afrikassa

Mustat kiduttivat pariskuntaa puhalluslampulla ryöstön yhteydessä Etelä-Afrikassa

7

Musta jengi kidutti brittiläistä pariskuntaa puhalluslampulla tunkeuduttuaan näiden kotiin Etelä-Afrikassa. He tappoivat naisen ja vahingoittivat miestä vakavasti. Poliisi etsii tunnistamattomia tekijöitä.

Kolme tunkeutujaa hyökkäsi farmille Dullstroomissa Etelä-Afrikassa kahden aikaan yöllä sunnuntaina. He kiipesivät ikkunasta sisään, kun pariskunta oli nukkumassa. Sue Howarth, 64, ja hänen miehensä Robert Lynn heräsivät koirien haukkumiseen ja ikkunan rikkoutumiseen.

Lynn kertoi, miten naamioituneet miehet hakkasivat heitä pistoolilla ja käskivät heidät maahan: “He kysyivät, missä rahat ovat, ja kerroin, etten säilytä rahaa, mutta he eivät uskoneet.”

Ryöstäjät sitoivat Lynnin kädet narulla, viilsivät hänen päätään veitsellä ja käyttivät puhalluslamppua rintaan ja jalkoihin. Lynn kertoi, että hän kutsui toisessa huoneessa olevaa vaimoaan useaan otteeseen, mutta kuuli vain hänen vaikerointinsa.

Lopulta ryöstäjät heittivät parin lava-auton perään ja peittivät Lynnin pään mustalla säkillä. “Veikkaan, että he halusivat tukehduttaa minut, mutta onnistuin puremaan säkkiin pienen aukon, jonka kautta pystyin hengittämään”, Lynn kertoi.

Ryöstäjät ajoivat heidät pellon laidalle, missä he repivät parin tukasta maahan ja käskivät heidät polvilleen. Kolmikko hakkasi Sue Howarthin niin pahasti, että hän sai kallonmurtumia ennen kuin häntä ammuttiin päähän. Miehet myös polttivat hänen rintansa puhalluslampulla.

Onnekseen Lynn sai lopulta vapautettua kätensä, jolloin hän pääsi raahautumaan tielle. Kaksi ohi ajavaa ystävää näki hänet ja he ajoivat hänet sairaalaan, missä hän saa hoitoa vakaviin vammoihinsa.

“Susan oli hieno tyttö. Hän eli hienon elämän – vain päätyäkseen ojaan kädet sidottuina selkänsä taakse”, Lynn kertoi The Sunille.

Rikos tapahtui vain kaksi viikkoa sen jälkeen kun äiti murhattiin Polokwanessa kotiryöstön yhteydessä 21 puukoniskulla, minkä lisäksi hänen silmänsä oli revitty päästä. Tutkivat poliisit sanoivat, että kyseessä oli raain rikos, jonka he olivat nähneet.

 

Lähde: The New York Post

7 KOMMENTIT

  1. Ei hätää, tätäkin monikulttuurisuuden muotoa saadaan kohta Suomeen tällä menolla!

  2. Etelä-Afrikka rapautuu, samalla tavoin kävi Rhodesiassa/Zimbabwessa kun valkoiset eivät enää johtaneet maata; tulos: bolshevistinen anarkia.

  3. INCOGMAN- blogissa tilastoja neekereiden väkivallasta valkoihoisia kohtaan USA:ssa.

  4. Jostain syystä viestit eivät tallentuneet, kun laittoi linkin pariin tuon yllä mainitun kaverin blogiin.

  5. Järkyttävä tapaus ja Suomi Euroopan mukana on menossa afrikkalaiseen suuntaan. Lisää raporttia afrikaanereista kiitos, Vastarinta on aunut paikka missä heidän ahdingostaan täällä Pohjolassa kerrotaan.

Comments are closed.