Koti Uutisia Musta taksikuski kantaa hakaristiä – joutui median hampaisiin

Musta taksikuski kantaa hakaristiä – joutui median hampaisiin

15

Dominikaanisesta tasavallasta New Yorkiin muuttanut taksikuski Gabriel Diaz kantoi käsivarressaan hakaristihihanauhaa, jopa työaikanaan. Mies kommentoi hänen kimppuunsa hyökänneelle amerikkalaismedialle, että Yhdysvaltain perustuslain mukaan hänellä on oikeus kantaa ideologiansa symbolia kuten kaikilla muillakin ihmisillä. Diaz totesi vielä, että Adolf Hitleristä luotu kuva on valheellinen ja että kansallissosialismi tarkoittaa todellisuudessa oman rodun rakastamista.

Miehen taksilupa on vedetty pois jupakan johdosta.

 

 

Lähteet: Nordfront.se, Daily Stormer

15 KOMMENTIT

 1. Miehellä on pointti. Media yrittää tehdä miehestä naurunalaisen, mutta epäonnistuu ja toimittaja jäi vain hokemaan kuutta miljoonaa. Minun mielestä hänellä on ihan yhtäläinen oikeus pitää hihanauhaa jos haluaa. Kansallissosialismi ei ole pelkästään valkoisten aate.

  • toisaalta amerikkalaiset saisivat ensin ajatella omaa maahanmuuttomenneisyyttään ennenkuin alkavat kantamaan yhtäkään kansallismielistä tunnusta.

  • Muutenkaan kansallissosialisten saksan pyhä symbooli ei kuulu amerikkalaisille taikka muillekkaan kansanryhmille millään tavalla.
   Tämä valtakausi on ohi, ja sitä mielestäni on sopiva käyttää ainoastaan kunnianosoituksena sen ajan tapahtumille ja kuolleille. Ei oman järjestönsä symboolina. Meillä on omat järjestömme, ja omat lippumme ja symboolimme, joten mielestäni tämän aikakauden muisto pitäisi jättää rauhaan.

 2. Hienosti väitteli ja huomasi hyvin kaikki yritykset vetää keskustelu sivuraiteelle, eikä joutunut selittelemaan vaikeasti käsiteltäviä aiheita kuten 6miljoonaa. Toistamalla sinnikkäästi lausetta “I have no comment on that” varmaan 20 kertaa kommentoi vain oleellisia aiheita. Tämä kannattaa kaikkien pitää tämä mielessä, jos joutuu vastaavaan tilanteeseen. Pitää nostaa hattua miehelle.

 3. Tietääkseni hakaristi on myös vanha afrikkalainen symboli! Tosi on. Omin silmin näin taannoin, eräässä lähetysnäyttelyssä. Kuka taas ko. symbolin on omaksunut, ja keneltä, niin se jäänee tutkittavaksi?

 4. Tässä puhuu mies asiaa. Kansallissosialismi on kaikille roduille ja ydin on nimenomaisesti oman rodun rakastaminen ja muiden rotujen kunnioittaminen. Kyllä on taas niin ostettu toimittaja joka heitti repeatilla jargoniaan.

  Tuosta njaahin kanssa olen samaa mieltä, että noi 40-luvun merkit voisi jättää jo historiaan, se oli sitä aikaa ja nyt on nyt.

  • Punainen olkapanta valkoisella ympyrällä, jonka sisässä hakaristi ehkäkin, mutta hakarististä itsestään emme saa luopua. Jo ennen kansallissosialistista aikaa hakaristi oli tärkeä Suomen symboli, tarkoituksenaan yhtenäistää Suomen Kansaa yhden mieleenpainuvan symbolin taa. Itäisten maiden kulttuureissa hakaristi on ymmärtääkseni taas kuvastanut hyvää onnea tai sen on uskottu tuovan onnea, _kansallisena symbolina_.

   • Totta, se oli aikanaan myös mayojen kulttuurissa. Kuten myös viikinkien symboolina, ja se oli suurena osana onnea tuomassa, ellen myös väärin muista että kuin viikingit laittoivat sen aseisiinsa se merkitsi että ase aina osuu ja tappaa.
    Itsessään hakaristi on monien muinaiskulttuurien ja uskontojen symbooli mutta nyt puhutaan kuitenkin saksalaisten hihanauhasta valkoisella ympyrällä ja punaisella taustalla, tälläinen merkki tuo suoraa epäkunnioitusta varsinkin vähemmistön edustajan kädessä, että jopa hitler kääntyisi haudassaan kun näkisi valtakuntansa symboolin tälläisen kädessä.

   • Valitettavan usein kyseiset symbolit merkitsevät ihmisille juuri sitä mitä media toitottaa: vihaa, pahuutta, väkivaltaa eli valheet ja stereotypiat ovat korvanneet totuuden niiden takana.
    Tämä koskee myös monia “meikäläisiä”, joiden motiivina on pahennuksen herättäminen tai teinikapnointi (iästä riippumatta)

    Maailmankatsomus etusijalle – symbolit helvettiin!

    • tämäpä juuri, jos kyseessä olisi ollut vaikka jonkinnäköinen mustien rakentama kansallismielinen järjestö ja tämän symbooli, ei haastattelussa todennäköisesti oltaisiin nostettu esille perinteistä kuutta miljoonaa. Valitettavasti hakaristi yhdistetään valtaosan toimesta saksan “tapahtumiin”. Ja pelkästään se sammuttaa kansan mielenkiinnon monellakkin tapaa, eikä aiheeseen haluttaisi kadulla edes tutustua. Esimerkkinä jos aktivistit nostaisivat hakaristit lippuihinsa tapahtumissa niin moniko tulisi juttelemaan muuten kuin provokaatiomielessä?

 5. Aivan mahtava juttu. Kerrankin on jopa ihan mukavaa ja mielenkiintoista lukea myös youtuben kommentteja. Hienoa, että ihmiset ovat ihmetelleet kommenteissaan miten tämä on mahdollista jne. johon ovat sitten saaneet aivan mainioita vastauksia.

 6. ”Rasismi” olisi aika eri asteella suomessakin jos maahanmuuttajat ajattelisivat samalla tavalla kun tuo taksikuski.

  • Aivan, maahanmuuttajat palaisivat sinne mistä tulivatkin, oman kansansa pariin.

Comments are closed.