Koti Uutisia Rotu Musta räppäri kehottaa hirttämään valkoisia

Musta räppäri kehottaa hirttämään valkoisia

4

Nuori “ranskalainen” räppäri pääsi otsikoihin musiikkivideollaan, jolla kehotetaan hirttämään valkoisia. Videolla on väkivaltaisia kohtauksia, joissa räppäri Nick Conrad ja toinen musta mies kiduttavat valkoista miestä. Videolla Conrad pakottaa valkoisen miehen avaamaan suunsa kadun reunakiveykselle ja polkaisee tätä takaraivoon, kuten American History X -elokuvassa.

Video julkaistiin 17. syyskuuta, ja kaksi päivää myöhemmin video poistettiin YouTubesta. Internetistä löytyy edelleen “parhaita paloja” videosta.

Videoon ovat ottaneet kantaa kaikenlaiset tahot Ranskan politiikan kentältä. Jopa ranskalainen rasismia ja antisemitismiä vastustava järjestö on tuominnut Conradin videon.

Marine Le Pen kommentoi videon olevan esimerkki valkoisten vastaisesta rasismista, josta media ei puhu. Ranskalainen koomikko ja poliittinen aktivisti Dieudonné M’bala M’balataas totesi Conradin olevan “täynnä lahjakkuutta”.

Dieudonné on tuomittu usein rasistiseksi ja antisemitistiseksi henkilöksi. Hän myös kirjoitti: “Pyydän Jumalaa pelastamaan meidät rotuvihan ansasta, joka on vain palvellakseen sionismia.”

Lähde: RT

4 KOMMENTIT

  1. Tuo artistin irvikuva tulee todennäköisesti kävelemään vahingossa päin jotain kovahkoa esinettä.

    • Olisi hienoa jos NS- hiphopparit hirttäisivät omalla videolla tuon Conrad neekerin.

Comments are closed.