Koti Uutisia Musta raiskaaja vankilaan Joensuussa

Musta raiskaaja vankilaan Joensuussa

6

Media uutisoi viikonloppuna 25-vuotiaasta “joensuulaismiehestä”, joka tuomittiin seksuaalirikoksista vankilaan. Todellisuudessa kyse ei ole joensuulaismiehestä vaan kuubalaistaustaisesta maahanmuuttajasta.

UK_Osniel-Silviero
Osniel Valdes Silverio.

Pohjois-Karjalan käräjäoikeus tuomitsi viime perjantaina vuonna 1989 syntyneen Osniel Valdes Silverion kahteen teinityttöön kohdistuneista seksuaalirikoksista kolmen vuoden ja neljän kuukauden vankeusrangaistukseen. Silverio syyllistyi lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön, sukupuoliyhteyteen pakottamiseen, törkeään lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön ja raiskaukseen.

Kuubalaissyntyinen mies oli kohdistanut tekonsa kahteen eri tyttöön, joista toinen oli 14-vuotias ja toinen 15-vuotias. Nuoremman tytön hän oli raiskannut taloyhtiönsä pesutuvalla, eivätkä tekijä ja uhri tunteneet toisiaan entuudestaan. 15-vuotias oli puolestaan seurustellut Silverion kanssa noin kuukauden ajan, minkä aikana mies oli tytön kanssa sukupuoliyhteydessä useita kertoja vastoin tytön tahtoa.

Rikokset tapahtuivat vuosina 2010 ja 2012. Silverio ei ollut vangittuna oikeudenkäynnin aikana, mutta sen jälkeen hänet määrättiin heti vangittavaksi.

Lähteet: Ilta-Sanomat, MV-lehti

6 KOMMENTIT

  1. Noita ulkosuomalaisraiskaajia on linnat kohta täynnä, mikä toimii pelotteena kantasuomalaiselle; ei ole linnareissu “valkoihoisen hommaa”.

  2. Näitähän ne menevät jahtaamaan Kuubaan asti – varsinkin vanhemmat suomalaisnaiset…

  3. Kauheeta Rasismia. Mies on hyvää hyvyyttään tullut Suomeen rikastuttamaan uhmettunutta kulttuuriamme, ja siitä hyvästä rasistiset suomalaiset heittävät hänet vankilaan.

  4. siis toinen tytöistä oli seurustellut tuon apinan kanssa??? no voihan viisaus!

Comments are closed.