Koti Uutisia Ulkomaat Musta mies tappoi valkoisen miehen, joka yritti pelastaa hänet

Musta mies tappoi valkoisen miehen, joka yritti pelastaa hänet

8

Eräs uimataidoton musta mies yritti saada vedessä olevaa puunpalaa Niagaran joen varrelta. Tietojen mukaan hän halusi saada itselleen puunpalasen, koska hän käytti niitä tavaroiden tekemiseen.

Mies onnistui uimaan muutaman metrin, kunnes hän väsähti ja alkoi hukkua. Eräs rannalla oleva valkoinen mies näki, kun musta mies alkoi lipua pinnan alle, minkä vuoksi hän aloitti pelastustoimet. Pelastusoperaatio päättyi kuitenkin siihen, että musta mies hukutti valkoisen miehen, minkä jälkeen hän itse hukkui.

Videon voi katsoa täältä.

Lähde: Nordfront

8 KOMMENTIT

  • Harva muuten tietää että Pentti on ankara kansallissosialisti, vanhan koulukunnan miehiä. Linkolan kirja kannattaa jokaisen lukea ainakin kertaalleen läpi. Ja jos taloudellisesti mahdollista, ostaa se. Sillä niillä rahoilla Pentti suojelee Suomen luontoa.

   On muuten harmi ettei meidän valemedia uskalla kertoa kuinka kansallissosialisti Linkola on. Sen vuoksi siltä on evätty esiintymisiä ja kokonaisia tutkimuksia. Vain siksi että Suomen päättäjät ja “silmäätekevät” eivät uskalla keskustella asioista. Eivät uskalla, koska sen jälkeen kansa ymmärtäisi että kansallissosialismi on tie pois kurjuudesta. Kohti itsemääräämisoikeutta.

 1. Olisi kannattanut katsella vaan kun neekeri hukkuu. No, tyhmyydestä sakotetaan.🙂

  • Tämä tuli todallakin ensimmäisenä mieleen. Toisena tuli tarina skorpionista ja sammakosta.

 2. Itse en kyllä yhtään rotumuukalaista auttaisi, jos luonnonvalinta olisi käynnissä.

 3. “Neekerit eivät osaa uida”, on tuttu lausahdus. Ei ikinä kannata auttaa neekereitä. Palkaksi et saa mitään tai joudut kärsimään siitä. Kameramieskin joku dindu nuttin, kuulee jo puheesta.

 4. Video käy myös opetusmateriaaliksi kouluissa, jos halutaan yksinkertaisesti havainnollistaa Afrikan kehitysavun järjettömyys.

 5. No voi helvetti. Mitä toi pappa menee tonne? Videon kuvaajakin taisi olla ihan hyväkuntoinen mies äänen perusteella. Mustan liikkeet kun valkoinen saapuu auttamaan, ovat selviä yrittämään hukuttamaan. Voisi jopa joku ollut mennyt auttamaan heitä, mutta videon kuvaaminen yleensä tärkeämpää.

Comments are closed.