Koti Uutisia Rikos Musta mies puukotti viittä juutalaista hanukkajuhlissa

Musta mies puukotti viittä juutalaista hanukkajuhlissa

6
Grafton E. Thomas.

Yhdysvalloissa New Yorkin osavaltiossa tapahtui viikonloppuna viiteen juutalaiseen osunut joukkopuukotus rabbin kotona järjestetyissä hanukkajuhlissa. Kukaan ei kuollut vammoihinsa.

Poliisi on pidättänyt mustan miehen epältynä teosta. Hänen epäillään iskeneen uhrejaan machetella. Suomen media jätti kertomatta epäillyn rodun aiheesta kertovissa uutisissaan, jolloin lukijalle on helposti jäänyt vaikutelma “äärioikeistolaisesta iskusta”.

Donald Trump kiirehti tuomitsemaan kaikenlaisen antisemitismin tapahtuman jälkeen, vaikkei ole tiedossa, onko kyse esimerkiksi pieleen menneestä murtokeikasta.

Lähde: HS

6 KOMMENTIT

  1. Leo, ihanan positiivisella asenteella uuteen vuoteen. No joo, sopii toivoa.. Hyvää alkavaa vuotta sulle ja muille ahkerille kommentoijille!

  2. Eräs afrikkalainen imaami, Sheikh Xassaan Abu Salmaan, on julistanut fatwan jossa kiroaa jutskut ja vaatii että heidän korporaationsa (NIKE ja muita mainittu) pitää tuhota ryöstämällä jutskujen liikkeitä, ja myös vaikkapa tekemällä paljon plagiaatteja ja tuoda nämä markkinoille.

    Sama imaami vaati myös että ne paskat (kafir) jotka itseään länsimaissa naisiksi itseään kutsuvat ja ovat pukeutuneet housuihin kuten miehet, on vaan tapettava ihan surutta. Hän vaatii myös rullautuolissa olevien tappamista.

    Tämä imaami nauttii laajaa kunnioitusta SOMALIASSA.

    On alkanut löytyä tapettuja naisia nyt myös Suomessa. Tuleeko tämä asiantila eskaloitumaan?

    • Tuo Abu Salmaan kuulostaa kuvauksen perusteella joltain Mossadin agentilta selvästi.

Comments are closed.